Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik boltban a legbunkóbbak...

Melyik boltban a legbunkóbbak az eladók?

Figyelt kérdés

Régebben pl a Lidl-ben voltak a legrendesebbek mára már a Spar színvonalat is túlteszik bunkóságban, pedig a Spar sem piskóta...

Hol képzik ki ezeket a bolti eladókat tahóságra?

2020. jan. 13. 11:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Coop 😑
2020. jan. 13. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

Ahol a legrosszabbak a körülmények. Fogadok Te sem jópofiznál, ha éhbérért kéne robotolnod, 5-10 percenként betalálna egy """kedves""" vásárló, rángatnának ide-oda, kirúgással, és hasonlóval fenyegetnének, plusz még a kollégák is azonnal beköpnek, hogy fél percre megálltál, míg xy-nak mondtál valamit...

Igen, ezek mind jellemzőek a kereskedelemre. Épp ezért annyi empátia legyen benned, hogy ráhagyod az illetőre a dolgot. Nem kell érte megdicsérni, de megszólni sem. Kivéve persze ha a viselkedésével közvetlenül kárt okozhat, például dobálja az árut.

2020. jan. 13. 16:45
 13/21 anonim válasza:
79%

helyfüggő szerintem, az én közelemben lévő Sparokban (Szeged) kedvesek és segítőkészek többnyire az eladók.

ritkán szoktak velem bunkók lenni az eladók, Pennyben viselkedtek velem eddig legtöbbször bunkón.

2020. jan. 13. 17:03
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Szinte szégyenlem leírni, de ha valahol sikerül elcsípnem egy eladót (bárhol) és kérdezek valamit, velem még egyik sem volt bunkó. Igaz, én is nagyon udvarias vagyok és utána megköszönöm.
2020. jan. 13. 17:39
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Spar, sima és Inter egyaránt. Messze a legrosszabb az általam ismert és látogatott boltok közül. Mintha csak nyaralni járnának be az eladók, nem pedig dolgozni, és a vásárlók csak zavarják őket a pihenésben.
2020. jan. 13. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Sárbogárd,Tesco. A bacatlan qurva húspulti eladót már rég ki kellett volna rúgni,úgy beszél a vevővel.
2020. jan. 13. 22:51
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

10#

Nekem a dohányboltok eddig pozitív tapasztalat. Akár idősebb, akár korombeli volt az eladó

2020. jan. 14. 03:10
 18/21 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nagyon szar lehet folyamatosan a hideg kerámián mászkálniuk. Nem értem miért nincs több helyen laminált, mint a cipőboltokban, ott sokkal jobb lehet. Meg egész nap be vannak zárva napfény sehol. Az ablak már luxus.
2020. jan. 22. 07:44
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

# 18/

Senkinek nem kötelező boltban dolgozni.

Aki napfényre vágyik, mehet árkot ásni is..

:)))

2020. jan. 22. 10:04
 20/21 anonim válasza:
100%
A Sparban keresnek a legkevesebbet, valszeg ezért nincs is kedvük a munkához.
2020. jan. 29. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!