Ha holnap délelôtt elmegyek a coopba és tízezressel fizetek ki egy 2000 ft-os valamit akkor tudnak visszaadni?
#7 igen, vissza lehet utasítani, de szerintem egy kis boltnál, ahol 2000 Ft is számít, ott célszerű előre felkészülni.
Egyébként egy ilyen panasz a vezetőség felé és az eladótól máris megvonnak valamit.
Egyik ismerősömnél eladóként egy (talán) 1 literes Jägert vettek, majd mikor rakta el a vásárló, utána jelezte, hogy sérült a címkéje, nem viszi el. Sztornózva lett a tétel, este elszámoláskor pedig az eladó ismerősömnek a saját pénzén meg kellett vennie az italt, mert a vezetőség szerint ezt így már nem lehet visszatenni a polcra...
# 3 Hármaska váltópénz mindig van még a kisboltban is főleg reggel!
3 ezer fős településen élek tudom miről beszélek nem Pestről vagy valamelyik nagyobb városból írok és nem a tescot vagy a legnagyobb boltot veszem alapul :)
De semmi baj szép ünnepeket neked is!
Amúgy nem értem, én néha dolgozok boltban beugrósként, és 20 ezresből is visszaadunk bármiko reggel 4-kor is akkor is ha egy 210-es Hell-t visz csak az illető.
Ha elfogy a kasszában vagyis nagyon kevés a váltó akkor váltunk hátul a fémkazettából. Ez máshol nem működik?
# 15 ajajj valakinek nagyon nem tetszett hogy igazam van :D
Amúgy sok kis faluban járok még a legutolsó 500 fős település vegyes boltjában is bármikor vissza tudnak adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!