Az én falumban két Coop is van, egyikkel sincs semmi probléma. Adott esetben jobbak az áraik mint a TESZKÓban.
Nyertes csokoládépapírnál se húzkodták a szájukat eddig, minden korrekt.
Szerintem soha nem volt igazán jó, de a CBA sem jobb. Én szinte csak Auchanba járok, ez esik útba, de a Lidl, Aldi szintén nem rossz. Utóbbiakban viszont sokszor keveslem a választékot. A COOP, CBA, Spar általában drágább is.
Viszont ezek frachise rendszerben működnek, ami elvileg biztosítaná az egyenletes minőséget, ez mégsem teljesen igaz. Azért, mert zúg valami a raktárban, meg nem is túl szép, attól még megkaphatja az engedélyt. Viszont egy bolt alapján nem általánosíthatunk az összes COOP-ra, az új boltok valószínűleg jobbak lesznek, mint egy 30 éve működő.
Hát én csodálom hogy fennmaradtak még mint áruházlánc.
Szerintem 2010-óta nem mentem be abba az üzletükbe ami 500 méterre van tőlünk.
A pocsék pékáru és a drágaság az engem teljesen eltántorított. Előtte tepertőért és ha valami nagyon magyar-t akartam venni azért bementem.
A dolgozók fele kb. az a tipikus emancipáció ellenes kommszoc-feelinges aki a vevővkön tölti ki a lázadását, hogy miért nem zabálhat otthon egész nap.
Akárcsak az ÁFÉSZ-es időkben mikor kértem valamit,
még nekem kellet leb+szva érezni magam mert ők beszélgetnek.
Ezekre emlékszem, gyakran tapasztaltam ilyet, és a lepukkant néhol rozsdás hűtőszekrényekre.
Az egyik szolnoki üzletnél a hűtőkompresszorok éppen úgy zúgtak 17 évvel ezelőtt mint most, a környező utcák elejében éjszaka nagyon jól hangzik a panelházaknál.
Vidéken nagyközségekben is ugyanerre a színvonalra emlékszem.
Mondjuk Veszprém, Budapest az azért úgy például tisztább és rendezett volt. Ami meglepett hogy a fővárosban nem is szálltak el az árakkal. Viszont az azért durva hogy ugyanazokat a kávékat és konzerveket mindenhol a duplájáért adják mint más áruházláncok.
Hát nem tudom manapság milyen a vezetői irányzat a COOP-nál, de a vevőközpontúság nemigazán ment nekik. A nyitvatartási időkről nem is beszélve, hogy
nem alkalmazkodnak...
Szerintem keveset változtak az ezredforduló óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!