Lehet még valahol kapni olyanokat, hogy csillagánizs, narancskarika, fahéjrúd, és hasonlók?
Figyelt kérdés
Szeretnék még dekorálni, de most bő 1 órát bóklásztam Pest belvárosában, és sehol nem találtam ilyen holmikat. :(
Lehet még kapni valahol? Vagy ezeknek már vége a szezonnak, aki dekorálni akart az már túl van rajta?
2019. dec. 20. 12:34
11/13 anonim válasza:
Dekoráláshoz olyat érdemes venni, ami átlátszó zacskóban van, hogy lásd, mennyire töredezett. Pár hete Lidlben vettem ilyen fahéjat, az szép volt, de már lehet, hogy leszedték a polcokról, mert más akciós... Praktikerben is szokott lenni ilyesmi szerintem (kimondottan olyan, ami nem étkezési célra van), vagy más lakberendezési áruházban.
12/13 anonim válasza:
westendben van hobbibolt lent, dekorációk ott vannak. narancskarikát házilag, sütőben is lehet (én is most keretem rá a hogyanra, jövőre szeretnék). csillagánizs, fahéjrúd (ez díszítésre hobbiboltban is van) interspacban, Tescóban is van, karácsony előtt kiárusításban vettem pont az egyik Tescóban, több doboznyi volt. fahéjrúd is de elég bénán vannak kitéve sok helyen, sparban alig találtam meg legutóbb. de egész évben kaphatóak, nem szezonális termékek. a iparban a "különlegsebb" fűszerek közt van, de ugyan úgy a fűszer soron. kb váll vagy könyökmagasságban egy oszlop mögött kb (bár ez boltonként is változik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!