Lehet még valahol kapni olyanokat, hogy csillagánizs, narancskarika, fahéjrúd, és hasonlók?
Szeretnék még dekorálni, de most bő 1 órát bóklásztam Pest belvárosában, és sehol nem találtam ilyen holmikat. :(
Lehet még kapni valahol? Vagy ezeknek már vége a szezonnak, aki dekorálni akart az már túl van rajta?
folyt.:
A narancsot meg felkarikázod, fűtőtestre teszed aufólián és másnapra megvan a narancskarika. (ezért is nemigen árulják)
A linkeket köszi.
Fűtőtestünk nincs, mármint klímát használunk, nincs radiátor amire rárakhatnám... ezért lenne jó venni készen. :(
Még 1-2 hónapja láttam egy csomó boltban, de mostanra eltűnt.
Akkor tedd a sütőbe és résnyire nyitott ajtó mellett aszald!
Szia! Hol kerested? (Vásárokban, vagy inkább boltokban?) A Google szerint Lucullus féle csillagánizst lehet kapni a Tescóban, Auchanban, Sparban. Lucullus fahéj rudat Sparban, Kotányi fahéjat Sparban és Tescóban találhatsz. Érdemes minél nagyobb üzletbe menni, hiszen a kisebbek lehet, hogy nem is tartanak ilyesmit.
A METRO-ban nagyobb kiszerelésben is hozzá lehet ezekhez jutni, ha van még készleten. (Napijeggyel magánszemély is vásárolhat.)
Természetesen a fűszereknél kerestem. Sima ánizs és őrölt fahéj minden mennyiségben van mindenhol.
A westendbe bementem, megfordultam és kijöttem, annyit nem ér a dekoráció, hogy azt a tömeget elviseljem. :D
Majd jövőre lesz karácsonyi dekorációnk. Idén majd elképzeljük. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!