Az albán pékségek tényleg olyan mocskosak, és silány összetevőkből dolgoznak?
Nálunk 2 pékség van a közelben, egymással szemben. Hallottam a rengeteg rémhírt az albán pékségekről, ezért gondoltam nem támogatom őket, és a másik, hagyományos magyar pékségből fogok vásárolni.
Én nem sok pékárut eszek, de néha megkívánom a kakaós csigát, lekváros levelet. Vettem a magyar pékségben, de az olyan okádék volt, hogy kidobtam. Nem vagyok finnyás, minden sz art megeszek, és soha nem dobok ki ételt, de ez ehetetlen volt. Viszont az albánéké finom, ma leteszteltem. Amúgy a zsömléjük, kenyerük is jó.
Nektek mi a személyes tapasztalatotok?
Évekig a budapesti, Király utca/Vasvári sarkánál levő albán péknél vásároltam. Egy megbízható ismerősöm odament dolgozni, de két nap után eljött. Összefutottunk és mondta, hogy soha többet ne vegyek onnan semmit. Nulla higiénia, az alkalmazottak nem mosnak kezet, stb. Otthon el akartam mesélni, erre húgom mondja, hogy döglött csótány volt az albántól vett pizzájába sülve. Aznap este eldőlt, hogy akkor itt a vége.
Pedig milyen finom és jó volt. Imádtam.
Uh én imádom az albán pékséget! A pizzás csigát meg a kakaóscsigát főleg. Édeskésebbek a termékek, de pl a teljes kiörlésű/magvas kifli, itt nálunk a pékségben, az valami csoda. Olyan jó puha a belseje! Meg van akkora zsemle is, mint 2 CBA-s zsemle együttesen.
Szóval a koszosságot én nem vettem észre, nyilván nem mászkálok hátra, de nem gondolom, hogy az igénytelenség népcsoport függő!
En dolgozok alban peksegben diakmunka kent. Jol fizet, a fonok is rendes.
Ami fontos, hogy tisztasag van. Mindig van meleg peksuti kifli is. Ez is ami vonzo az embereknek. Imadom a forro pizzas csigat
8-asnak: Drága, régen még anyu gyerekkorában is otthon sült a kenyér a kemencében. Na az KENYÉR. Az az, aminek ünnepe volt, nem ez az emberi fogyasztásra alkalmatlan f0s, amit "pékségekben" árulnak. Én most is elkezdtem újra itthon sütni, kenyeret is. Mivel több eü. gondom van, és egyszerűen a bolti kenyértől éhezem. Tudod mi van abban? Ha a végeredmény sült levegő?
A házi kenyérben: liszt, víz, só, élesztő. (egyelőre nem kovászos). És ez benne van. Aki nem tud sütni, hát sorry. Süteményeket is újra sütök, egy időben nem volt kedvem. Elegem van abból, amit üzletben meg lehet venni. Mű a krém benne, a tésztát azt hagyjuk. Abban a világban, ahol a bolti tejföl egy hónapig eláll, a tejszín jó a szavatossága után is... Na hagyjuk. Itthon főzök. Gyerekkoromban így volt, és én most újra így csinálom. Sült levegőért egy pékségben nem fizetek, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!