Olyan házhozszállításkor, mint a Tesco, szoktatok adni borravalót?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit? Még nem rendeltem így házhoz, ezért érdeklődöm azoktól, akik már igen.2019. aug. 25. 12:15
1/9 anonim válasza:
Ha behozza a konyháig, akkor 500Ft-ot fejenként. Ha csak leteszi az ajtóban akkor semmit.
2/9 anonim válasza:
Én minden futárnak adok 2-500Ft-ot a csomag súlyától függően.
Családi házban lakunk, nekem nem kell, hogy betrappoljon senki a konyhába, a teraszon - ami 10 lépés a kaputól - szokták letenni a nehezebbet, kérés nélkül.
3/9 anonim válasza:
Semmit, ha csak azt csinálja ami a dolga. Fizut kap érte.
4/9 anonim válasza:
Kulfoldon élek, hetente rendelek házhoz élelmiszert. Itt a konyhába kell a szállítóknak a cuccot bevinnie. Borravalót ünnepek előtt szoktam adni -itt nem is szokás máskor- ellenben meg szoktam őket kérdezni, innanak e egy kávét, vagy üdítőt és fél szoktam ajánlani a mosdó használatot is.
5/9 anonim válasza:
Mindig adok borravalót, ha futár hoz csomagot. 300 Ft kb
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindegyiket hasznosként értékeltem. A 12:50-kor írtat is, hiszen a válasz hasznosságát értékelem.
A külföldi szokások meg külön érdekesek, megkérdezhetem, melyik országról írtál 4-es válaszoló?
2019. aug. 25. 14:49
7/9 anonim válasza:
Hollandia. Az Albert Heijnbol rendelek, ez regi holland cég, Hollandian kívül csak Belgiumban vannak üzleteik. Eszméletlen jól szolgáltatnak, bár nem ők a legolcsobbak.
8/9 anonim válasza:
Szerintem aki lusta elmenni a boltba, vagy esetleg fizikailag képtelen rá, az igenis adjon borravalót.
9/9 anonim válasza:
Általában 300 ft-ot szoktam adni én is bármilyen futárnak. Ha a tescosok ketten vannak 400-at és osszák el. Azért hozzáteszem rengetegszer rendelek, így van, hogy egy futárral 3-4x is találkozom egy hèten, az pedig annyiszor 300,-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!