Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ha nagy vagy kis bevásárlásról...

Benczra kérdése:

Ha nagy vagy kis bevásárlásról van szó, akkor ti melyik élelmiszerboltba mentek? Melyiket szeretitek? Spar/Interspar? CBA/Príma? Coop? Penny?

Figyelt kérdés

Én ezekbe szoktam általában bemenni:

Lidl

Aldi

Interspar

Tesco

Nagyon régen a Coopba is jártam, de ami nálunk van, hááát

2019. aug. 2. 15:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Nagy: EuroFamily, Tesco

Kicsi: Penny, helyi nagy maszek bolt

Lidlbe megyek kecskesajtért még.

2019. aug. 2. 17:10
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Lidl, Aldi, Tesco, akcióktól függően Penny és Spar, nagy ritkán Auchan, a többit széles ívben kerülöm.
2019. aug. 2. 19:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Amúgy a Metro milyen?
2019. aug. 2. 19:20
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Változó, mert mindenhol mást szeretek. Hús csak Spar, Interspar. Olajat pl azért veszek a Lidl-ben, mert annak még normális a kupakja.
2019. aug. 3. 12:21
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

# 13

Tisztelt Kérdező: ha van Metró kártyád, akkor mindenképpen próbáld ki, amennyiben olyan árut keresel, amit a köznapi boltokban biztos nem találsz meg - nyilván azokról a Metro áruházakról beszélek, amik a legjobb értékelésekkel rendelkeznek itthoni viszonylatban - ugyanis sok olyan terméket árulnak, amiket adott esetben nem tudsz beszerezni kiskerben vagy piacon. (Számomra az egyik ilyen termék a sziksófű - mn. tengeri spárga).

Egyébként a Metro árban alig különbözik a többi nagyáruháztól (hacsak nem végzel olyan kereskedelmi vagy vendéglátói vagy egyéb tevékenységet, amelynek köszönhetően az ÁFÁt levonathatod az adott termékből).

Egyébként nekem idáig No. 1 az Euro Family. Ugyanis ott a bolti (Tesco, Spar) árakhoz viszonyítva is viszonylag alacsony áron szerzem be a háztartási fogyóeszközöket. Zöldséget, húsárut, felvágottat és tejterméket általában a lakhelyünkhöz eső legközelebbi piacról szerzem be. A fagyasztott ill. egyéb hűtött termék beszerzése teljesen random, bolt szempontjából.

Ha pedig olyan helyzet van, hogy nem tudok eljutni sem az Euro Familybe, sem a piacra, akkor a sarki bolt is megfelel: mindegy hogy Spar, Tesco, Coop vagy magán kisbolt. 28/F

2019. aug. 3. 12:57
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Aldi és Rossmann/DM lefedi az ilyen fogyó holmis vásárlásaink 98%-át.

A maradék 2% az Lidl (szeretjük, csak messze van, néha járunk csak arra) vagy Tesco (nem szeretjük, de előfordul hogy csak az esik útba).

2019. aug. 5. 10:54
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Ja igen, és néha Euro Family.
2019. aug. 5. 10:55
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Leginkább Penny.

Közel is van, meg szeretem az akciókat, a termékeiket.

Aldiba néha, ha az esik útba, ha látok valami jó akciót, vagy valami terméket, ami megtetszik.

Coopba, Sparba ritkán, nem szeretem őket, max húst, meg felvágottat szoktunk.

Lidl-be járnék szivesen, de messze van tőlem, és sosem esik útba.

Tesco, Auchan nagyon ritkán, tesco régen jobb volt, már nem igazán szeretem.

2019. aug. 7. 23:44
 19/22 A kérdező kommentje:

Én mindenhová szoktam menni:

Húsokat csak a Sparban és az Intersparban szoktam venni. De ha ott vagyok, akkor mindent megveszek. Minőségi áruk, jó árak.

A Penny, Lidl, Aldi jók. Ott csak húsokat nem szoktam venni. Nem szeretem a csomagolt húsokat.

A CBA-ban és a Prímában csak szárazárukat, tejtermékeket, vizeket szoktam venni. Pékárukat, húsokat inkább nem.

A Coop-ot gyűlölöm. Mindegyik olyan lepukkant.

Tescoba is szoktam járni. Csak néha konkrétan kongnak az ürességtől a polcok.

Az Auchant szeretem. Igaz, ott már nem vennék semmit sem a húspultból, viszont a pékáruik mindig olyan frissek. Meg a Tescoban is mindig frissek a kenyerek.

Zöldséget, gyümölcsöt megint csak a Sparban szoktam venni. De szerintem a Lidl-ben sem olyan rosszak.

2019. aug. 9. 15:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Felvágottakat a Lidlben szoktam venni, néha az Intersparban.

Papírárut, tartós élelmiszert a Tescobol szoktam rendelni ha akciósak.

2019. aug. 25. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!