Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki dolgozik etterembe?...

Valaki dolgozik etterembe? Bovebb lent

Figyelt kérdés
Ma rendeltem roston cs.mellet rizzsel es 4 szelet hust kaptam+rizs. (pizza paradicsombol) A kerdesem az lenne hogy kb mennyi dkg egy ilyen adag cs.mell?:) illetve koretnek is mennyit szoktak adni? Gondolom itt talalasi mennyisegre kapok majd valaszt,tehat nem nyers rizs hanem a mar vizet magaba szivottra.
2019. júl. 20. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Kb. 400g a csirke, 250g a köret
2019. júl. 20. 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:
es a rizs kb a duplajara dagad meg? tehat 150 a rizs kb? Es vajon a csirke hus sutes elott is ennyi?
2019. júl. 20. 19:04
 3/6 A kérdező kommentje:
mondjuk 400g csirket adnanak egy fonek? nem sok az?
2019. júl. 20. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy kapsz ennyi kaját egy afagnak, kb a felét

[link]

2019. júl. 20. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Igen, szia! 25-30 dkg a hús, valószínű vékonyak voltak a hússzeletek hogy átsüljenek, vagy kicsik voltak. A rizsköret 15 dkg körül van.
2019. júl. 20. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
35%

Jó lenne valami viszonyítási alap, hogy kb. mekkora szelet húsok voltak. De én még nem dolgoztam olyan étteremben, és nem is ismerek olyat, ahol egy adag roston csirke 400 gramm lett volna. Jó lesz az a felének is, vagy nagyon max. 250 gramm. Mikor kifőzdében melóztam ott 100-120 grammos húst adtak, étteremben azért nagyobb az adag.

A köret úgy, ahogy az első válaszoló írta, 250 gramm-300 gramm, ezt általában nem mérik ki pontosan.

A rizs nyersen úgy gondolom, hogy kb. az egy harmada a főtt súlyának. A hús pedig nyersen többet nyomott, van sülési veszteség.

Kalóriát számolok, egy nyers 200 grammos csirke simán lesz 150-160 gramm, mire megsül.

2019. júl. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!