Nyugaton meghívtak egy súlyosan elegáns étterembe. Még a szocializmusban, a suli menzán tanultam, hogyan hajtjuk a papírszalvétát. Frissítenétek az éttermi protokoll ismereteimet?
Figyelt kérdés
Végül az ölembe tettem az anyag szalvétát, és kézzel nem nyúltam a garnélarákhoz, bár hoztak a végén citromlevet az asztalhoz az ujjak szagtalanítására.
Tanácstalan lennék nő létemre egy protokolláris étteremben.
2017. okt. 11. 10:49
1/5 anonim válasza:
A szalvéta oké, a garnélát eheted kézzel (ha nincs megpucolva) azért kíváncsi lennék, késsel-villával hogy pucoltad meg a garnélát ;)
2/5 anonim válasza:
Én azt figyeltem volna, vendéglátóim hogyan csinálják. Pl. ha ők megfogják kézzel, akkor én is.
De akár minden gátlás nélkül meg is kérdeztem volna tőlük.
3/5 anonim válasza:
Milyen az a súlyosan elegáns étterem?
4/5 anonim válasza:
"Milyen az a súlyosan elegáns étterem?"
Egy magyarul sem tudó valaki fogalmazványa, akinek nem csak az elegáns étkezés terén vannak hiányosságai!
Ha tudna magyarul, akkor a "nagyon elegáns" kifejezést használta volna...
5/5 anonim válasza:
Szerintem direkt írta így, de aranyosan vicces. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!