Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc csokimárkátok?

Melyik a kedvenc csokimárkátok?

Figyelt kérdés
Van esetleg valaki, aki valamilyen olcsóbb/ kevésbé ismert csokit szokott venni és úgy gondolja, ízben simán felvenné a versenyt az ismertebbekkel, mint pl. a Milka, Boci, Tibi, stb?
2019. júl. 10. 12:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Az az igazság, hogy a Boci már megelőzte minőségben a Milkát, mert nagyon xar újabban.

A Lindt, a Merci, és a belga kagylós csoki, amik még jobb minőségűek, de megfizethetetlenek :D

2019. júl. 10. 12:05
 2/17 anonim ***** válasza:
8%

Ha ezt most azért kérdezed itt, mert lelki gondod van, és csokival enyhítenél rajta, ne tedd. Lehet segít átlendülni a gondok egy részén, de hogy az utána következő diabéteszen nem segít semmi, az is biztos.

Egyébként Fin Carré. Lidl-ben árulják, olcsó, és finom.

2019. júl. 10. 12:05
 3/17 anonim válasza:
80%
már meguntam a csokit, de régen mars, milka, milkiway és 1-2 márka volt amit szerettem
2019. júl. 10. 12:07
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Attól nem lesz senkisem cukros, hogy egyzser bánatában megeszik egy kis csokit. Attól lesz cukros, ha évekig össze-vissza zabál. Ne legyél ilyen kontár. Mi van, ha megkívánta a csokit? Biztos, hogy azért kérdezi, mert nem sűrűen csokizik, és nem tudja, mit kóstoljon meg.
2019. júl. 10. 12:10
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a Merci a kedvencem, Milka, Boci, Tibi felejtős, a Milka már nem olyan mint régen, túl édes és az íze is más lett. Persze vannak többezre csokik amik finomak, de számomra azok megfizethetetlenek.
2019. júl. 10. 12:35
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Kinder
2019. júl. 10. 12:38
 7/17 anonim válasza:
69%
Régebben sokféle tejcsokit szerettem, Milka, Boci, Kinder, Mars, Snickers, stb., stb., ma viszont a legtöbbet nem bírom megenni, túl cukrosak, az étcsokit meg sosem szerettem.
2019. júl. 10. 12:42
 8/17 anonim válasza:
87%
A legfinomabb csokija szerintem a 3BIT-nek van. Ízlések és pofonok ugyebár.
2019. júl. 10. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a kedvenc csokimárkám, de olcsóbb(?)/kevésbé ismert az Aldi és Lidl sajátmárkás csokijai, amik szerintem 100x jobbak, mint pl. egy Milka.
2019. júl. 10. 14:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Kézműves csokik a legfinomabbak, de az áruk is húzós.
2019. júl. 10. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!