Melyik a kedvenc csokimárkátok és havonta mennyit vesztek belőle?
Az abszolút kedvencem a Ferrero Rocher, de azt csak alkalmakra vesszük: születésnap, karácsony, stb. A Rafaellot is szeretjük, de nem annyira, mint ezt.
A Lidl-ben kapható kagyló alakú belga csokit is szeretem, de nagyon ritkán vesszük.
A Merciért én nem vagyok annyira oda, de néha kapunk ajándékba, abból a kávés a kedvencem, a simát is szeretem, a többi nem igazán érdekel belőle.
"Hétköznapokon" általában a mogyorós Fin Carrét vagy a Milkát (sima, mogyorós, nugátkrémes, epres vagy csokikrémes, egy időben szerettük a kekszeset is) vesszük. Mivel eléggé szeretem a csokit, általában van itthon egy-egy tábla, de mivel csak egy-egy szeletet eszem belőle (és azt sem minden nap), így egy tábla hetekig elég.
Étcsokikat nem igazán szeretem de a lidlnek van nagyon finom. a JD Gross málnás és a pisztáciás nagykedvencem.
Milkát imádom, de mostanában fehér kinder buenot szoktam venni. Pár hónapig van egy-egy nagy kedvencem utána váltok ahogy ráunok :D
Alapból a trüffelkrémes, pralinés csokikat szeretem a legjobban.
Néha Ritter Sport csokikat veszek, valamint a Lidl-s J.D. Gross valóban finom, főleg a málnás étcsokijuk. Ezeket összességében gyakrabban veszem a többihez képest.
Az abszolút kedvencem az a belga kagylós praliné bonbon, amelyiknek kék-fehér csomagolása van... Egyszerűen imádom! Vannak belőle mindenféle olcsóbb koppintások, de egyik sem olyan finom szerintem, mint az eredeti. Ebből ritkábban vehetek sajnos, bár azért nem várok vele alkalomig, ha épp úgy vagyok vele, hogy most belefér és nagyon megkívánom. :)
Nem eszem sok csokit, pedig szeretem, de havonta 1-2 alkalomnál többször nem igen veszek, akkor viszont bármilyet, amilyet épp megkívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!