Milyen könnyed / könnyen nyelhető ételek javasoltak nyelésproblémával küzdőnek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 09:59
1/5 anonim válasza:
Pontosan milyen nyelesproblema is az? Ha psziches alapon van, nem az etelt kell adaptalni, hanem a pszichet...
2/5 anonim válasza:
Ha fiziológiai oka van, akkor pürésített ételeket javasolt adni, ha lelki problémák, akkor meg pszichológus segítsége a megoldás.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem pszichés, az már kiderült. A bővebb vizsgálat folyamatban van. Három hete csak szinte vízen meg teán élek, ami szintén problémásan megy le, és nagyon éhes vagyok. Amikor felvetettem a dokinak, annyival bocsájtott útnak, hogy "próbálgassam, amit gondolok".
A próbálgatásaimból pedig eddig csak hányás lett, ezért jöttem ide.
2019. júl. 7. 10:25
4/5 anonim válasza:
Lehet feliratni háziorvossal nutridrinket. Olyan mint egy kakaó de egy teljes étkezésnek számít.
5/5 anonim válasza:
A szakemberek folyékony, pépes étrendet ajánlanak, levesekkel, lágy tojással, tejjel, puhára főtt hallal, tésztával, felfújtakkal, lágy sajtokkal.
Kerülendők viszont az erősen sós, fűszeres, durva rostú és a túl meleg, túl hideg ételféleségek, a nyálkahártyát izgató citromos-, narancs-, grapefruit- és paradicsomitalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!