Milyen ételeket, italokat kóstoljak meg és hozzak haza Ausztriából? Eddig az Almdudlert javasolták.
Egyél krokodilt, meg kengurut!
Állítólag egyész jók, csak nekem mondjuk fura érzés lenne, hogy kengurut eszem. Azért persze megenném:)
Ha csak olyan utcán eszegélős filingezés kell, akkor Leberkäse és a mindenféle kolbászkák a hangulat miatt! ;)
(mondjuk Merkurban, Billában tudsz is ilyeneket csomagosat venni hűtőpultban, és melegen is, zsemlével)
elsőnek nem ausztrália!!! ausztria sógorok.
Sacher tortát ne hagyd ki !!!!!!! És hoznék olyan táblás milkákat is ami itt nincs v. limitált széria ha van.
Hát nem tudom, Almdudler pl. itthon is van, meg amit az utolsó írt, a Mozart golyó, az is van itthon.
Ami finom nagyon, az pl. a krumplisaláta. De szerintem nézz körül a boltokban, hogy mi olyat látsz, amit itthon nem árulnak, én mindig így szoktam külföldön :) Amit mindig hozok, az valami sör, amilyen nincs itthon :D
vegyél tökmagos kenyeret,hofferbe.párja nincs.
én bécsben élek,nem vagyok oda az itteni dolgokért de lehet találni sok mindent.
imádom pl a csilis fagyasztott csirke szarnyakat,csak hat mire haza érsz ki tudja nem e olvad ki.
a billába kostold meg a zsemlét,olyat sem találsz magyarba.
Romkókusz...isteni,hát meg a narancsos verzioja....nez csak körül,biztos találsz sok mindent .
Probáld ki az uj dolgokat.max legközelebb mast vasarolsz ha nem izlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!