Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki mit szokott reggelizni...

Ki mit szokott reggelizni hétvégente általában?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy sima szendvics esetleg, vagy ha éppen ráérős napotok van akkor reggelre rántotta, bundás kenyér stb..

Ha gondoljátok, nemet és kort is írhattok.

18/F

2019. júl. 6. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Bundás kenyeret, kalácsot mandulatejjel, tojásrántottát, zabkását, virslit, vagy néha készítek még előző nap quiche-t vagy zablisztes amerikai palacsintát, ja és mandulatejes kávét azt minden nap.
2019. júl. 6. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Én mindig előző nap veszek valami pékárut (általában teljes kiőrlésűt, mert az másnap is finom) és azt eszem. Nem tudnék reggel semmi tojásos kaját enni, de azokat sem értem, akik nem esznek. Én csak egyszer próbáltam ki, hogy reggel nem ettem, de után szédültem és hiába ettem délelőtt az egész napom olyan szédölgős volt. Úgyhogy soha nem csinálok ilyet! Ha beteg vagyok, akkor is legyűrök néhány falatot, ha mást nem, akkor eszek valami kekszet, ami nem túl fűszeres.
2019. júl. 7. 08:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Friss kenyér, feta sajt, paprika, paradicsom, uborka, olíva, vaj, méz, főtt tojás kerül az asztalra. Tea mindenképp, esetleg még gyümölcslé, illetve most nyáron hideg limonádé. Néha csinálok főtt tojás helyett rántottát, esetleg lecsót vagy palacsintát, utóbbit juharsziruppal és lekvárral esszük.

Mindig mindent előkészítek, feldarabolva kerülnek az asztalra a zöldségek, sajt és tojás csinos kis tálkákban, olívaolajjal megöntözve, aztán mindenki szed magának, amennyit gondol :)

2019. júl. 9. 11:25
 14/14 Anita1024 válasza:
Rántotta, bundáskenyér, házi pizza.
2019. júl. 9. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!