Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok reggelizni?...

Ti mit szoktatok reggelizni? És mit javasoltok?

Figyelt kérdés

2018. aug. 9. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

corn flakest-t szoktam meg kávét :)

én azt javaslom, azt edd, ami jólesik ;)

persze ennél vannak tudatosabb szempontok is :D

2018. aug. 9. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mit kívánok. Ebben a melegben próbálok valami könnyűt enni, bár reggel vagyok a legéhesebb, szóval ilyenkor próbálok valami tartalmasat is enni. Pirítós mogyoróvajjal, lekvárral vagy csak sima vajjal és fokhagymával, melegszendvics, szendvics, utána gyümölcs, joghurt, néha főtt tojás, rántotta. Van, amikor kalácsot eszek, néha péksüteményt, pogácsát, ha van itthon, akkor müzlit. Legtöbbször tejeskávét vagy teát iszok, attól függ, hogy melyik ételhez melyik passzol jobban. De van, amikor csak reggel is vizet iszom, attól függ, mit kívánok.
2018. aug. 9. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak hétvégén jut rá idő, hogy reggelizek. Reggel kávét iszom és megyek melóba.. 12körül eszek valami ebéd félt.

Hétvégén szoktam olyan péksütiket készíteni amit előkészítek és este berakom a hűtőbe, majd reggel frissen kisütöm.croassan, csirkemájas táska, sós-édes csigák. De sokszor van valamilyen tojásos reggeli is nálunk rántotta, ham and eggs.Mini sült kolbászok tojással. Ami nálunk biztos ,hogy mindig van reggeli mellé az a sajt.

2018. aug. 9. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit javasolunk mire?

én szendvicset eszek sok zöldséggel, tojással, melgszendvicset, vagy tonhalsalátát. Hétvégén ha van időm sütök tojást, szalonnát, kolbászt ilyesmit.

2018. aug. 9. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire imádom a tojást, nagyon laktat és sokáig nem leszek utána éhes. Hétvégén ez inkább valamilyen rántotta vagy omlett zöldségekkel (például paradicsom + spenótlevél vagy gomba) és sonkával, baconnel vagy kolbásszal, sajttal megpakolva. Nem tart sokáig elkészíteni, mellé 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér vagy egy magvas zsemle és késő délutánig tele vagyok. Hétköznap az irodába viszem magammal a reggelit (induláskor még sose vagyok éhes), oda inkább szendvicset készítek felvágottal, sajttal, zöldségekkel és egy főtt- vagy tükörtojással.
2018. aug. 9. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a reggeli mindig hideg étel és ha lehet édes. Általában túró, joghurt és gyümölcs összekeverve vagy zabkása lehűtve, nagyon ritkán, ha nincs annyi időm se, hogy ezeket összeállítsam vagy otthon felejtem, akkor sima croissant a büféből és kávé minden reggelihez, ha nem lakom jól egy pohár narancslevet küldök még rá, de általában elég, amit összedobok.
2018. aug. 9. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Fogsz egy nagy friss ciabattát, hosszában felvágod. Megkened 3 - 4 háromszögletű sajttal.

Kisütsz fél kiló húst felszeletelve, kis natúr szeletek. Azt be a szendvicsbe. Én imádom a sült erős paprikát, a hús zsírjában sütve, vagy kettőt abból is ráteszek a húsokra. De lehet hagymát, salátát stb. Mehet rá egy kis kecsap is.

Így lesz egy derekas szendód, hozzá 2 - 3 sör, ki lehet bírni ebédig.

2018. aug. 9. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Inni szinte mindig habos tejeskávét szoktam

Aztán vagy csak egy szendvicsre futja az idő, sok zöldséggel, vagy ha ráérek, főzök zabkását (de azt előző este is szoktam, főzés nélkül csak összerakom), tojást is szoktam mindenféle formában, főtt virslit.

2018. aug. 9. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Én általában müzlit eszek banànnal, vagy teljes kiőrlésû kenyeret sonkával, sajttal, valamilyen zöldséggel, ami éppen van otthon.
2018. aug. 9. 22:24
 10/10 anonim válasza:
Kiflit és mellé iszom teát. Kivéve vasárnap, mert akkor később nyit a a háznukkal szemben lévő bolt, így nem tudok frisset venni, úgyhogy akkor szombaton veszek valami olyan pékárut, ami másnap is ízlik.
2018. aug. 14. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!