Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Segítene valaki nekem ezt...

Segítene valaki nekem ezt értelmezni?

Figyelt kérdés

Egy receptújságba az olvasók küldhetnek recepteket és, ha megjelenik a recept 3000 Ft-ot átutalnak a bankszámládra.

Azt írja: "Minden olan szerencsés, akinek receptje megjelenésre kerül, 3000 Forint EGYSZERI MEGBÍZÁSI DÍJBAN RÉSZESÜL!" Ezt nemértem, csak az első receptemért adnak pénzt, a többiért nem?

Az összes töbi oldal lap alján viszont azt írja, az összes megjelent receptért 3000 Ft-ot jóváírunk?

Mostakkor? Többször kaphatok pénzt, vagy csak egyszer?

Ui.:Nemtudom, hogy jó kategóriába tettem-e, de ételek-italok.:)

Köszi válaszaitokat.!

2010. júl. 9. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az összes megjelent receptedért kapod a 3000-et. AZ adózás szempontjából van írva az egyszeri megbízási díj, ez alapján számolják el. Ez csak egy jogi megfogalmazás.
2010. júl. 9. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmezem, hogy amelyik receptet megjelentetik azért fizetnek. Ha neked 2 recepted jelenik meg,de mondjuk 6-t írtál, kettőért fizetnek, egyenként 3 rongyot.
2010. júl. 9. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden egyes megjelentetett receptedért kapsz egyszeri 3000,-Ft-ot, azaz egy megjelent receptért csak egyszer kaphatsz pénzt. Természetesen, ha öt recepted jelenik meg, akkor 5x 3000 Ft-ot kapsz.
2010. júl. 9. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat, 100% mindenkinek.:)

Azthiszem evvel nyárimunkázok.:D

2010. júl. 9. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy EGY receptért csak EGYSZER fizetnek, akkor is ha több kiadásban is megjelenik.
2010. júl. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!