Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szereted a vietnámi zacskós...

Szereted a vietnámi zacskós levest?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az az alapélelmiszerem :) persze az ismik mindig cikiznek miatta! De egy kis virslivel és olajjal felturbózva.... nagyon finom
2010. júl. 8. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem! Semmiféle zacskós levest, tésztás levest nem szeretek. Egy jó marhapörköltet nokedlival most bevágnék:)
2010. júl. 8. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.Csak olyant eszek,amit én főzök. Nem akarok mindenféle tartósítószert renni.
2010. júl. 8. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Régebben nagy kedvenc volt..,de aztán az egészségem kicsit megsinylette(nem mondom hogy csak ettől..) de mióta jól vagyok egyáltalán nem eszem ilyen zacskós kajákat,mert tele vannak mindenféle adalékanyaggal ami nem egészséges!!Amúgy finom volt,de a jó hazai levesnél nincs jobb;)
2010. júl. 8. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem eszünk ilyesmit, én főzök, friss vagy mirelit (pl. zöldségek, tengeri halak, fagyasztott vadhús, stb) alapanyagokból, de sosem veszek félkész vagy készételeket.
2010. júl. 8. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagy kedvencem sok sajttal megszórva nyami :)
2010. júl. 8. 21:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajttal? :)
2010. júl. 8. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig egy tojást csaptam bele:D Úgy tartalmasabb volt..
2010. júl. 8. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Imádom a zacskós és a dobozos változatot is... Márkafüggő. Alapból nekem nem csípnek eléggé, úgyhogy chilliport szoktam bele tenni, valamint egy kis citromlével teszem pikánsabbá. :)
2010. júl. 14. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!