A chipsekben miért van félig vagy negyedig a chips?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy miért tesznek bele annyi levegőt?Nyilván megéri nekik, mert így is veszik, de baromi nagy kicseszés sztem, hogy vesz az ember egy nagy kiszerelést és annak is kb félig sincs benne :S2010. júl. 8. 14:18
1/9 anonim válasza:
A kérdésben benne van a válasz...
2/9 anonim válasza:
Ha nem így tennék akkor a szállításkor darabokra törne benne a chips. Összenyomódnának.
3/9 A kérdező kommentje:
:D hát igen, mondjuk így is...de akkor meg az ár nem éri meg sokszor:) köszi a választ
2010. júl. 8. 14:28
4/9 anonim válasza:
Persze,kell bele levegő is,de fölösleges ennyit beletenni.Láttam múltkor,hogy dobálták ki a polcra az árukat az eladók.Meg szállítás közben is összetörik a chips,szóval szinte fölösleges annyi levegőt beletenni.
Egyébként a múltkor apám ment vásárolni.Elvileg +20% volt a chipsben,de mikor kibontottuk kb. ugyanannyi volt benne a chips,mint a normál kiszerelésben.Csak a zacskó volt nagyobb és több levegő volt benne...
15/L
5/9 anonim válasza:
Szerintem épphogy azért tesznek bele levegőt, mert az felfújja a csomagolást, és így az keményebb lesz, és megvédi a chipset attól, hogy milliméteres morzsára törjön szét, mire a gyárból a vevőhöz jut. Egyébként meg a súlya rá van írva a csomagolásra, és annyi is van benne. Akkor mi a probléma? Vegyél két zacskónyit, ha annyira szereted.
6/9 anonim válasza:
Súlyra árulják a chipset, nem csomagra:S
7/9 A kérdező kommentje:
most nem azon van a lényeg...hanem minek teszik akkora zacskóba, amikor a legalján van?nagy hülyeség...még spórolnának is rajta
2010. júl. 8. 14:46
8/9 anonim válasza:
A +20% simán megmérhető (a legtöbb boltban van próbamérleg), ha nincs benne a +20%, akkor egy másik zacskót is meg kell mérni, ha abban sincs bent, akkor fogyasztóvédelem!!!
9/9 anonim válasza:
Azért is, mert nitrogén van benne ami tartósítja és hogy ne zúzódjon szét pakolásnál, útközben stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!