Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért csak azokkal az ételekke...

Miért csak azokkal az ételekkel lakok jól amit szeretek?

Figyelt kérdés
Állandóan próbálok változtatni de nem megy mindig csak azzal lakok jól amit szeretek, és így nem megy az egészséges életmód mert nem lakok jól azokkal az ételekkel.
2019. jún. 3. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert, amit nem szeretsz, abból nem szívesen eszel, így csak éppen annyit eszel belőle, amennyit muszáj, de nem annyit, hogy jól is lakj.
2019. jún. 3. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele!

Az agyamban nincs kielégülés a "nemszeretem" kaják után, hiányoznak a nekem finom ízek, így folyton az evésen jár utána az eszem, pedig lehet, hogy tudományos értelemben nem is vagyok éhes.

2019. jún. 3. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha azt eszed, mit szeretsz, de csak annyit, amennyi jólesik, akkor egészségesen étkezel. A propagandával nem kell törődni. Az csak a gyártók és forgalmazók érdekeit szolgálja.
2019. jún. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!