Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tis szoktatok ételekkel...

Tis szoktatok ételekkel álmodni? És enni álmotokban?

Figyelt kérdés

Én gyakran álmodok ilyesmiket, de olyanokat, amiket elvileg nem ettem valójában. Legtöbbször emlékszem is rájuk ébredéskor, és van amelyik megvalósítható is. Egyszer pl. olyant álmodtam, hogy kifőtt tészta, apróra tört, főtt brokkolival összekeverve, és háromféle sajt ment a tetejére: Parmezán, füstölt sajt, meg valami egyéb, könnyen olvadó sajt.

Most meg valami isteni finom pogácsát álmodtam: Burgonyás volt a tészta, amibe szalonnakockák voltak bele sütve, és a teteje rácsozott volt. A rácsos teteje ropogós volt, mintha egy kis sajt is lett volna rásütve, maga a tészta alatta pedig könnyű, levegős, kelesztve lehetett.

Aztán utána desszert következett, volt sokféle süti szelet. Próbáltam olyant választani, ami nem túl émelyítő, mert nem vagyok édes szájú. Találtam egy háromszögletű szeletet, ami valami világoszöld krémmel volt bevonva, de szóltak ,hogy az csípős. Nos ezen nem lepődtem meg, mert tudom, hogy pl. chilit is kevernek manapság csokoládéhoz. Ez mintha wasabi lett volna, tehát wasabis krémmel bevont csokitorta :-D

Elképesztő, hogy honnan jönnek ilyenek amiket megálmodok, és azt érzem meg is valósíthatóak. Simán kipróbálnám a wasabi tortát. :-D

2018. jún. 30. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem lefekvés előtt egyél egy könnyű vacsit és akkor talán nem lesznek ilyen rémálmaid :) Ismered a mondást:

Éhes röfi...

2018. jún. 30. 22:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezek nem rémálmok, kellemesek. Néha még az ízüket is érzem.
2018. júl. 1. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!