Ettél már béka combot?
Mindenre azt mondják, hogy olyan mint a csirke.
A békának béka íze van.
Ettem.
Ha nem tudom, hogy béka, simán megettem volna egy apró csirke szárnyának.
Semmi más "békaíze" nem volt.
Na, az első válaszoló sem evett még, az tuti.
Évekig vendéglátóztam, így nem egyszer volt alkalmam békacombot enni. Ha a vendég megkérdezte milyen, mindig úgy jellemeztem, hogy ízre csirke, állagra hal.
Nem, a gondolatától is ráz a hideg. Atyaúristen.
Pl antilopot megenném na de békát?
Nem tudom elképzelni, hogy valaki erre képes.
Én 20 éve annyira undorodok a békáktól hogy elmondhatatlan.
4-es, te buta pincér, ízre se csirke, állagra se hal.
Ízre inkább semleges, bár van egy jellegzetes íze. Ha a csirkemellnek azt a jellegzetesen üres semmi ízét nevezzük csirke íznek, akkor rá lehet fogni, hogy hasonlít egy kicsit. De aki evett már életében csirkének más részét is, az tudja milyen egy csirke íz, meg azt is, hogy a békának nem olyan az íze.
Állagra gumisabb, ruganyosabb, nagyobb a víztartalma. Egyáltalán nem olyan kagylósan törik, mint egy hal húsa, az egyetlen ami a halhúsra emlékeztet, az a fehér húson lévő tipikus sötét vékony " cirkás " rajzolatok.
Ennyit a tutidról okoska!
# 9 Vegyél vissza a minősíthetetlen proli stílusodból, rendben?
Rajtam kívül még sok más ember állítja, hogy csirkére hasonlít az íze, itt is 3-an írták rajtam kívül. De tudom, szerinted mindenki hülye, te meg az Atyaúristen vagy.
Szánalom, leáll ízlésről vitatkozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!