Rengeteg kaja hizas nelkul?
Hogy lehetseges h mar majdnem 2 honapja napi 2500-4000 (ennyi volt a max) kaloria kozott eszek (MINDENFELET) es ennyi ido alatt osszesen egy/masfel kg-ot szedtem fel? Napi 30p seta mindig megvan neha bicikli, kocogas de ennyit 100% h nem egetek el😂
16l
Talán ilyen a genetikád, hogy kevésbé hízol, van ilyen.
Attól még, hogy nem hízol, egészségtelenül kajálsz, aminek meg lesz az ára a későbbiekben.
Sokat aggódsz? Stresszelsz? Szorongsz? Ez napi 6-800 kcalt éget el.
Én nemrég olvastam, hogy 3500 kcal felel meg egy kiló zsírnak a testünkön, tehát ennyit kell edzeni, hogy egy kiló lemenjen..
Naponta szerintem elégetsz 2500 kcalt(gondolom van tesi órád 3x egy héten, mellette jársz szórakozni(tánc égeti a zsírt), az is fontos, hogy miket eszel.. és hát.. növésben vagy! Ilyenkor többet éget el a tested, hiszen fejlődsz minden nap, hogy befejeződhessen a biológiai érés..
Szóval szerintem simán csak rendben lévő tini szervezeted van.
Ha van lépcső a sulidban, azt is számold bele(nekem 3 emeletes sulim volt, tele volt vékonyakkal, mert minden nap rengeteget lépcsőztünk)
Ha menzás vagy, ott nem hízlaló kaja van..
Milyen szép idők is voltak, mikor a te alakoddal voltam 16 éves, és minden nap a mekiben reggeliztem egy rakás kaját, utána suli után bezabáltunk valamelyik gyorskajáldában, és szálkás testem volt, tele voltam energiával, szinte semmi zsír, 45 kiló voltam 170hez, tehát a te méreteid.. Imádtam.
Persze én szorongtam is mellé rendesen, az is égette a kalóriákat(mmint később megtudtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!