Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Angol mértékegységek átszámítása?

Angol mértékegységek átszámítása?

Figyelt kérdés

Angol nyelvü receptekben sokszor találkozom különbözö súly-mértékegységekkel (pound, oz), és azt szeretném tudni, melyik pontosan mennyi.

Nagyon köszönöm, ha segít valaki.

2019. máj. 10. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Csak beütöd a gugliba!! Gyorsabban megy mint ide kiirni!!!!!!

2019. máj. 10. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel nem vagyok eléggé kisegítve, mert a többi nincs meg. Másrészt meg nem találtam semmilyen átváltást a googleban, ezért kérdeztem itt.
2019. máj. 10. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

oz=

1 ounce (magyar. uncia) = 28,3 gr

2019. máj. 10. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Beírod a google-be (pl) 48oz to liter és máris kiírja, hogy 1,4xxxxxx valamennyi liter. Vagy 40 pound to kg és ott a válasz, hogy 18,xxxxx kg. Egyszerűbb mint ide kiírni a kérdést. 😉😉
2019. máj. 10. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:

A 3-as válaszolónak köszönöm a segítséget, ez az oldal nagyon jó, éppen ilyet kerestem volna.

A másik kettönek meg: mivel nem tudok angolul, ezért fordítva - magyarul - próbáltam keresni, de nem találtam értelmes oldalt. A google csak akkor setig, ha úgy tudok kérdezni, ahogy ott megvan a válasz és ezt a nyelv ismerete nélkül majdnem lehetetlen.

HA kioktatás helyett kicsit is akartatok volna segíteni, sokkal több értelme lett volna a válaszotoknak.

2019. máj. 11. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, én beírtam, hogy pound súlymérték, oszt a google hozott magyarázatot is és átváltást is. Ozzal meg ugyanúgy.
2019. máj. 11. 22:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Ebben elvileg igazad van, csak én általánosságban a metrikus és angol mértékegységeket kerestem, így pedig nem találtam meg
2019. máj. 13. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!