Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lúgosító kávét keresek! Régen...

Lúgosító kávét keresek! Régen vettem egy ismerőstől, de boltban nem láttam. Valami sárga zacsiban volt? Mi lehet? Pesten lehet kapni? Nem neten.

Figyelt kérdés
Bio boltban,lehet kapni vagy rendes üzletben? Neten nem szeretném venni.Talán gombából készült ha jól emlékszem.Nem tudom a nevét.Hasonlót is írhattok.De jó íze volt emlékszem.Fél tasak is elég volt talán.

2019. máj. 9. 10:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem vélemény kérdése, ha kávékkal meg lehetne változtatni a szervezetünk alkotóelemeinek PH-értékét, akkor már kihalt volna az emberi faj.
2019. máj. 9. 16:54
 22/24 anonim ***** válasza:
86%

"Jó ég! Ilyen mellébeszélést, ekkora sarkításokkal!"

Melyik volt a mellébeszélés / sarkítás?

"Aki nem hisz a lúgosításban, és ennyire felháborodik rajta, ha valaki igen, az nem normális dolog."

Nem olvastam, hogy valaki nagyon felháborodott volna, inkább csak javítottunk egy babonás tévedést. Lehet van olyan párhuzamos univerzum ahol a test működése hitkérdés, de amiben mi élünk abban nem. Gondolom ha orvoshoz mész mert fáj a gyomrod ő meg azt hiszi, hogy nem is fáj akkor fel lennél háborodva.

2019. máj. 9. 19:23
 23/24 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ilyen.
2019. máj. 9. 19:33
 24/24 anonim ***** válasza:
69%
Zacher doki mondta egyszer hogy a két legnagyobb ilyen átejtés a lúgosítás és a méregtelenítés. illetve az utóbbi létezik, de csak toxikológiai értelemben
2019. máj. 10. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!