Lúgosító kávét keresek! Régen vettem egy ismerőstől, de boltban nem láttam. Valami sárga zacsiban volt? Mi lehet? Pesten lehet kapni? Nem neten.
"Nincs ilyen, hogy lúgos a véred, vagy a szervezeted."
Ez alatt azt értem, hogy olyan nincs, hogy lúgosabb vagy savasabb mint a normális. Természetesen a test alapvetően lúgos.
Jó ég! Ilyen mellébeszélést, ekkora sarkításokkal!
Aki nem hisz a lúgosításban, és ennyire felháborodik rajta, ha valaki igen, az nem normális dolog. Egyrészt el kellene fogadni, hogy van, akinek más a véleménye. Ráadásul, mint mondottam, elérhetők mindenki számára a világ különböző tudósainak az anyagai. Van pro és kontra. Én azt mondom, mindenki nézzen utána, és döntse el, kinek, minek hisz. Itt a gyakorikérdéseken senki nem fogja megmondani a tutit. Ez biztos. ( Úgyhogy részemről ennyi, nem óhajtok feleslegesen vitázni, főleg nem olyanokkal, akik egyből hülyézik, butázzák az embert. )
"tudományosan a lúgosítás mellett foglalnak állást"
Pontosan mit akarnak tudományosan lúgosítani?
Kérdező!
Egyébként a ganoderma kávé, amit keresel, de hogy hol lehet beszerezni, nem tudom. Keress rá a neten.
"mindazoknak a tudósoknak szerte a világban, akik tudományosan a lúgosítás mellett foglalnak állást."
Csak egy ilyen tudóst említs már név szerint. De tényleg tudós legyen, nem ilyen Antal Vali-szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!