Kivettem csirkemellet a fagyasztobol mint csinaljak belole? Ami hamar kesz van mert egesznap sajnos nagyon elfoglalt leszek!
Szia! Én ezt tegnap csináltam: szeleteld fel, szórd be sóval, borssal, bazsalikommal, rakjál rá egy sorba fokhagymát, hajtsd össze, tekerd be baconnal. Tepsit kenj ki zsírral/olajjal, rakd bele a roládokat és egy pici vizet, rakj rá fóliát és rakd előmelegített sütőbe. Közepes lángon kb. 40 perc. Ha nem lehet szeletelni a husit, mert pici lesz, akkor ugyanezt meg tudod csinálni jénaiba: béleld ki baconnal sorba rakd rá a husit-fűszerek-fokhagyma, terítsd be baconnal... Nem kell megijedni a sok fokhagymától. Párolt rizzsel nagyon finom.
Rizses husinak is jó a pipicici.
Üdv.
egy finom tokányt főtt szarvacska vagy más tésztával
olajon hagymát dinsztelsz, majd azon a csíkokkra vágott husit átforgatod, amíg kifehéredik,
teszel rá majorannát, borsot, ételízesítőt, köményt, lefeded, ha elfőtte a levét öntesz rá kevés vizet és teszel bele 2 gerezd összevágott fokhagymát
ha puha fél doboz tejfölben elkevert 1 ek liszttel behabarod - ha szereted pikánsabban, akkor egy kis mustárt is lehet bele tenni
főtt tésztával vagy rizzsel is finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!