Miért marad fehér a kenyérsütőgépben sütött kenyér teteje és mi a megoldás rá?
Figyelt kérdés
70 %-ban durumlisztből és 30 %-ban finomlisztből sütöttem kenyeret az 1-es programmal(klasszikus) és a kenyér szinte tökéletes lett.Kivéve a tetejét, mely fehér maradt.
Közepes színt állítottam be. Az oldalai szép barnák, ropogósak, belsőállaga tökéletes, a teteje is ropogós,
csak fehér. Van megoldás, hogy tetszetősebb legyen a kenyér?
2019. ápr. 14. 12:27
1/1 anonim válasza:
Felülről nem kap hőt, ezért nem színeződik. Van, aki alufóliát tesz a gép tetejének belső oldalára a sütéskor, ami visszaveri a hőt, van, aki beteszi sütőbe megpirítani a kész kenyeret, mások megbékélnek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!