SodaCO vagy SodaStream vagy melyik a legjobb szodagep?
Szeretnem vegleg száműzni a PET palackokat es ezert vennék egy házi szodagepet.
Aki hasznal ilyet, melyik a jobb, egyszerubb, praktikusabb, stb.? Melyiknek hol cserelik a patronjat?
koszonom
Gyanúm szerint a nagypatron ugyanazon a gyártósoron készül, csak a címkézése más. A savasító készülékben sem lehet sok bukta, eléggé egyformák műszakilag.
Patront én Tesoban, Madia Marktban, s egy helyi vasedény boltban szoktam, de ha előttem írták az Auchant, akkor nyilván ott is van.
Szeretném megkérdezni, hogy az ilyen készülékkel gyártott szóda végig megőrzi az erejét?
Mert az ásványvizeknél azt tapasztaljuk, hogy az eleje még klassz, aztán a végére már alig bubis.
Így aztán mi a szódástól vesszük a szódát, az végig jó. De otthon gyártani jobb lenne és ahogy számolom még olcsóbb is. (A szódásnál 90Ft/1,5liter)
4#, ahogy a patron ürül, úgy csökken az ereje is, bár ez a legvégén vehető csak észre igazán, akkor már tényleg alig van a vízben valami, mert ugye kifogyott a palackból is.
Meg persze ha nyitva hagyod az üveget, akkor ugyanúgy kipárolog belőle, mint az előre palackozott ásványvíznél.
Kedves 5-ös, köszönöm!
Nem hagyom nyitva az ásványvizest, mégis gyengül.:(
Rendesen rátekered a kupakját? Nekem ez akkor szokott előfordulni, mikor egy kicsit nyitva marad (észre sem veszem sokszor), mert olyankor ugye elszivárog belőle szép lassan, illetve egy hét után sem a legjobb már. De normál esetben nem lenne szabad gyengülnie egy ásványvíznek a lezárt palackban:(
Mindenesetre a házi szódával még nem tapasztaltam ilyet a kb 5-6 év alatt, amióta használjuk a gépet és egyébként a hozzá kapható üveg (mi asszem 2 vagy 3 db-ot kaptunk ajándékba a géphez) is sokkal masszívabb, jobb minőségű a PET-palackoknál, a kupakja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!