Kibújt már a gyöngyvirág?
Figyelt kérdés
Akik voltak mostanában medvehagymát szedni, láttatok gyöngyvirágot? Vagy igaz, hogy majd csak egy hónap múlva bújik ki?2019. márc. 30. 23:22
1/5 anonim válasza:
Nálunk már kibújtak a gyönygyvirágok, vmelyiken már bimbó is van, de a levélzet még nem terült szét. Szóval csak "hajtások". Szerintem 1-2 hét és már a levelek is látszódni fognak, nem kell 1 hónap. De, hogy pl a Mecsekben hol tartanak, azt nem tudom. Mindenesetre légy figyelmes. Régebben előfordult, hogy február végén már kihajtottak, és ilyenkorra már virágoztak.
2/5 anonim válasza:
Nálunk még nincsen gyöngyvirág.
3/5 anonim válasza:
Még nàlunk sincs az udvaron, erdőbe pedig nem màszkàlunk.
(Màtra aljàn élünk)
4/5 anonim válasza:
Nálunk nem. A kertek viszont tele vannak nárciszokkal.
Debrecen.
5/5 anonim válasza:
Két hete még nem volt azt erdőben, de medvehagymával fullra volt a Bakony. Ma megyünk megint szedni, de most másik helyre, majd írok, hogy láttam-e gyöngyvirágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!