Ha csak ugyanazt ehetnétek/ihatnátok egy hónapig, akkor számotokra mi lenne a legjobb étel/ital összeállítás? Lent példa.
Nekem
Reggeli: padlizsánkrémes pirítós tejjel
Tízórai: 2 banán
Ebéd: hagymakrémleves, rántott cukkini krumplipürével
Desszert: kinder maxiking
Uzsonna: 0,5-1 kg sárgadinnye
Vacsora: szendvics (margarin, szalámi, paradicsom, sajt)
Innivaló egész napra: 50%-os narancslé
Reggeli: vajas kenyér, növényi tej
Tízórai: szendvics (kenyér, vaj, felvágott)
Ebéd: gulyásleves, diós tészta
Uzsonna: kukoricapehely joghurttal, gyümölcs
Vacsora: kenyér, vaj, felvágott, zöldség
Olyat érdemes választani, ami több, különálló összetevőből áll és lehet kombinálgatnia. Így is ugyanaz lesz, de legalább nem mindennap kell ugyanazokat enni, folyamatosan.
Reggelire kávét innék és nem is tudom... Főtt tojást, kiflit, vajkrémet, retket, póréhagymát, sonkát kérnék vagy túrót, joghurtot, a kedvenc gyümölcseimmel. Ezeket el tudom rakni délutánra :p
Ebédre hamburgert. Minden mehet bele. Hagyma, húspogácsa, paradicsom, zöldségek, szószok, stb. Egy nagy adag sültkrumplival. Desszertnek sütemény. Nem értek a sütikhez, de olyant választanék itt is, ami több elemből áll. Mondjuk zserbót, annak ha jól emlékszem, vannak különböző rétegei. :D Megehetem arról is csak a csokit vagy csak a diós (?) részt, csak a tésztát...
Vacsora passz... Lehet átrakom ide a reggeli tartalmasabb részét (Főtt tojást, kiflit, vajkrémet, retket, póréhagymát,sonkát) és akkor reggelire mehet a túrós-gyümölcsös mix. :D
Én kávét és vizet innék. Gyakorlatilag most is, de néha elcsavarja a fejemet egy doboz Sió. :)
Reggeli:
amerikai palacsinta juharsziruppal, bogyós zöldségekkel (áfonya,málna, stb.); mandulatejes cappucinó, 100%-os narancslé
Tízórai:
szezongyümölcs és egy étcsokis házi műzliszelet mint mindig.
Ebéd:
Fokhagymás burgonyakrémleves zöldfűszeres croutonokkal és rukkolával
gnocchi sütőben sütve paradicsommal, paprikával, cukkinivel, padlizsánnal, paradicsomos szószban, vegán parmezánnal megszórva
Desszert:
Vegán tiramisu
Uzsonna: pisztácia
Vacsora:
teljes kiőrlésű zsemle friss zöldségekkel (ubi, paradicsom,paprika, retek, saláta, stb.); aszalt paradicsom, olajban elrakott gomba, és olajbogyó; hummusz, padlizsánkrém, céklakrém; kesusajt. Inni frissen facsart gyümölcsökből smoothie.
Inni emellé víz és gyógynövényes tea.
Reggeli:a kedvenc Rossmann-os Bio müzlim, banán.
Tízórai: joghurt, körte
Ebéd: zellerkrémleves, grillezett lazac, vegyes saláta, barna rizs
Uzsonna: szendvics: kenyér, pesto, mozarella, paradicsom
Vacsora: bableves (hús nélkül), grillezett csirkemellfilé, párolt brokkoli
Jó sok mindent egybe pakoltam.:D Ezzel biztosan ellennék.
Innivaló: mentes ásványvíz.
Nekem
Reggeli: liptaituros vaj fokhagyma piritos
Tízórai: mamám által készitett kifli vaj parizer szendo a piros csomagolással amit rátesz
Ebéd: sushi
Desszert: ferrero roche
Uzsonna: görögdinnye
Vacsora: menzás spagetti ami a tipikus szoci gyerek konyhás azzal a kis sajt reszelékkel
Innivaló egész napra: buborékos szentkirályi
Reggeli: gombakremes pirítós
Tizorai: bármelyik Nakd - ez datolya alapú szelet, különböző ízesítésekkel
Ebed: Tárkonyos csirkeraguleves citrommal, joghurtban párolt csirkemell hamis tzatzikival
Uzsonna: görögdinnye
Innivaló: gunpowder tea
Reggeli: benedict tojás angol muffinon, karamellizált baconnel és füstölt lazaccal, bébi spenóttal hollandi mártással megöntözve
Tízórai: bundás melegszendvics, sajttal-sonkával töltve
Ebéd: mascarponés-spenótos tortellini fokhagymás tejszínes mártásban, grillezett garnélával
Desszert: osztrák császármorzsa málnalekvárral
Uzsonna: mini falafel golyók, hummusszal, tahinivel
Vacsora: kacsamájpástétom pirított bagettel, tengeri süllő sütőtökös párizsi bundában, fűszeres tartárral, kukoricás rizzsel
Desszert: Őrség Zöld Aranya ország torta vagy csokoládészuflé erdeigyümölcs mártással és sóskaramella öntettel
Innivaló: mangódzsúz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!