2/9 anonim válasza:
Politikailag érdekel?
Nyilván OV betiltotta!:D
3/9 anonim válasza:
Én régen olvastam hogy állítólag nincs rá akkora igény hogy megérje gyártani.
5/9 NaZaRovSKy válasza:
Limitált kiadás volt sajnos, én is imádtam. :/
6/9 anonim válasza:
Ugyanolyan szokványos íz volt, mint a citrom. Én mindkettőt nagyon szerettem, sajnálom, hogy már nem gyártják őket, valószínűleg tényleg a kereslet hibája... most látom a hivatalos weboldalon, hogy a Schweppes is az ő tulajdonukban van, ott meg a Trópusi /később, változtatásokkal: Citrus Mix/ miatt fáj a szívem.
8/9 anonim válasza:
De kar hogy nincsen terhes vagyok és mist elég kivanos tegnap a boltba megkivantam egy jó fantat és eszembe jutott milyen finom volt a vad malnas Fanta anyukám kedvence 😒
9/9 anonim válasza:
En imadtam a vadmalnasat. Gyerekkorom ize❤️ (Jo, meg csak 18 vagyok) kozel volt a sulihoz a cukraszda, mindig kaptam iskola után egy kis uveggel❤️ Valahol kene szerezni vadmalnas fantat. Aaa, szinte erzem az izet a szamba🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!