Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hellmann's Burger Szószt...

Hellmann's Burger Szószt próbálta már valaki? lehet mellényúltam ezzel?

Figyelt kérdés
ezt a fajtát most vettem először, amúgy sem szoktunk semmit ebből a márkából választani, hát a sok soros összetevőlistán ott szerepel a szardella is... minek egy burger szószba az, most akkor halas lesz az íze? jobb lett volna ha el sem olvasom, most lehet még bele is képzelem az ízébe majd jobban. valakinek volt konkrétan ezzel tapasztalata? eddig csak az univer burgerszószát kóstoltam meg valami pennyset, igaz azok nem is álltak ennyi mindenből
2019. márc. 3. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy érződik a hal íz rajta. A Cézár saláta öntetbe is van (univernél dolgozom), kihozza az ízeket, de némely anyag csak azért van benne bizonyos termékekbe hogy drágítsa.
2019. márc. 3. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmas íze van.
2019. márc. 3. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sincs jó íze.

Itthon a minőségi az Univer.

2019. márc. 4. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Fölösleges ez a hiszti.
2019. márc. 4. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejött és egyáltalán nem érezni rajta halas ízt.
2019. márc. 5. 07:25
 6/6 A kérdező kommentje:
megvolt a próba, asszem szerencsém volt, semmi különösebb nem érződik rajta olyan laikusként mint egy kicsit fűszerezett túlborsozott majonéz. többet nem hiszem hogy fogok venni mert túlárazottnak éreztem. konkrétan burger szósz témakörben eddig még az Univer jött be leginkább, az hajaz egy kicsit a BigMac szószra (nem véletlenül ők csinálják az eredetit is a Mekinek)
2019. márc. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!