Spanyolországból hogyan tudnék Coca Cola-t rendelni?
Állítólag ott a legjobb. A Coca Cola is elismerte (ugyanakkor azt hirdeti, hogy mindenhol ugyan olyan :D)
Tesóm is azt mondta jobb volt ott.
Kerestem Spanyol italdepót, webshopot, de nem találtam.
Ha kifizeted az oda és visszautamat, a szállásomat, a szórakozási költőpénzemet, a szuvenírekre szánt költőpénzemet és biztosítasz az útra autót, élelmet (sokat eszem), innivalót, fizikai jólétet biztosító dekoratív hölgyeket, akkor hozok neked egy 0,33-as kólát, de lehet pepsi lesz, akkor ne szídj le én is csak ember vagyok.
Viccet félretéve tudsz valami forrást linkelni ahol írnak arról, hogy spanyolországban a legjobb?
Egyébként szerintem is valami ismerős marad.
Én a helyedben (persze nem vagyok a helyedben) valami légiutaskísérő barátnőt beújítanék és őt kérném meg (vagy pilótát ha nő vagy).
A koncentrátum ugyanaz a világon mindenhol, de helyben dúsítják helyi vízzel, cukorral, egyebekkel az üzemekben. Ettől lesz országonként más az íze.
Én lengyelt ittam, az pl sokkal édesebb, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!