Miért nem lesz sűrű a chia pudingom? 2 lapos kanál chia magot és 2-2,5dl mandulatejet használtam. Már 4-órája a hűtőben van és még mindig folyékony.
Figyelt kérdés
Mit csináltam rosszul, miért nem sűrűsödik?2019. febr. 28. 15:41
1/6 anonim válasza:
Egy éjszaka kell, hogy megduzzadjanak a magok. És legközelebb rendes evőkanál is mehet, nem lapos. Általában annyi evőkanál chia mag, ahány deci tej
2/6 A kérdező kommentje:
azt értem, de gondolom már elkellett volna kezdenie legalább minimálisan sűrűsödni, vagy majd csak úgy hirtelen fog 8 óra után? Akkor tegyek még hozzá magot vagy így utólag már nem lehet?
2019. febr. 28. 15:59
3/6 anonim válasza:
Én mindig este csinálom meg, 2 evőkanál chiához 2 dl tej. Reggelre tökéletes. Bár ennyi idő alatt már a tiédnek is jónak kéne lennie. Rakhatsz még bele esetleg egy evőkanállal.
4/6 A kérdező kommentje:
jobban megnéztem és az alja besűrösödött :D tettem hozzá még magot így már csak a teteje folyékony . köszi :)
2019. febr. 28. 17:15
5/6 anonim válasza:
naturan minden nélkül milyen íze van? ehető?
6/6 anonim válasza:
Probåld igazi tejel.ne növényi tejel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!