Nem lesz bajom attól, ha tegnap ittasan megettem egy egész disznómájat tök nyersen?
A rossz hír, hogy de lehetne tőle bajod.
A jó hír, hogy ez nem történt meg. Ennyire részeg ember nem létezik, és egyébként se bír egy ember megenni egyszerre egy egész májat, úgyhogy ez egy kitaláció.
De egyébként kevésebb májtól is lehet bajod.
2-es vagyok, ha esélyt adok annak, hogy ez igaz, akkor a gyomorfájás meg a vörös széklet teljesen természetes, (és nem a parazitás fertőzés miatt van, hanem pusztán azért, mert nyers májat ettél)
és ha ennyivel megúszod, akkor innentől minden évben gyújthatsz egy gyertyát ezen a napon hálából a Guadalupei szűznek! :D
...még mindig én
"Mellesleg nyersen finomabb volt, mint sülve!"
Amúgy meg tedd már fel kérdésbe, hogy kell egy f-sza lecsós vagy resztelt vagy rántott májat készíteni sertésmájból, tanulj meg vagy 2 receptet, mert abban biztos lehetsz, hogy ha én csinálnék neked valahogy májat, nem mondanál ilyet, hogy a nyers az finomabb.
-egy szakács-
#8
Van egy szösszenetnyi különbség a hal és a sertésmáj között. A halat teljesen bevett szokás sütés-főzés nélkül elkészíteni a világ különböző tájain, míg a disznót egyáltalán nem is eszik meg sok helyen, de nyersen végképp sehol. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!