Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok reggelizni?

Ti szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés
És ha igen, mit? Mennyire fontos nektek a többi étkezéshez képest?
2019. febr. 18. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam, ahogy beérek a munkahelyemre. Nekem elég fontos, mostanában kb. a legfontosabb. Általában vmi natúr pogit, vagy kiflit eszem, kivéve, ha hosszú napom van, akkor valami tartalmasabb szendvicset, mert olyankor későn érek haza és már nem vacsizom. (Ez kb. heti 2 alkalom)
2019. febr. 18. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon akarok valami jót találni. Amúgy nem szeretek reggelizni, ébredés után mindig szomjas vagyok, enni órákig nem tudok, de muszáj.

Az a baj, hogy reggel semmi nem esik jól. Meleget nem szeretek reggelre enni, rántotta, zabkása kilőve, kenyeret nem akarok, ilyen reggeliző pelyheket nem kéne, a müzli olyan, mintha nem étel lenne...

2019. febr. 18. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam, úgy ébredés után 2-3 órával, az első 1-2 órában nem vagyok éhes. Hétköznap az irodában reggelizek valami egyszerűbbet, hétvégente viszont megadom a módját. Hétköznap általában szendvicset eszem sok variációban. Mindig van benne legalább egy zöldségféle (saláta/paradicsom/uborka/retek/zöldhagyma vagy ezek tetszőleges kombinációja), felvágottféle (sonka/kolbász/mortadella/előző napról maradt sült csirke), sajt, ha van időm akkor egy sült vagy főtt tojás is, mustár vagy torma, ilyesmik. Egy ilyen szendviccsel délutánig jól vagyok és minden nap más fajtát csinálok, szóval nem tudom megunni. Hétvégén pedig általában omlettet csinálok (abból is százfélét)/rántottát/buggyantott tojást/baconös-tojásos muffint, mellé kis hidegtálat sok zöldséggel, többféle sajttal, felvágottal.

A kedvenc étkezésem egyébként, az ebédet vagy a vacsorát bármikor szívesen kihagyom, de a reggelit nem.

2019. febr. 18. 12:51
 14/14 anonim válasza:
100%

Én nem tudok. Kávéval indítik.

Ha dolgozok 11 kor eszem egy péksüteményt vagy szenyát. Ha otthon vagyok egyedül fél 12 kor ebédelek. Előtte nem eszem.

2019. febr. 18. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!