Sosem értettem, miért kell olyanokat megosztani, hogy pl. rántott tejbegríz. Vagy pl. olyan recepteket, amelyeket tök egyértelmű, hogy a háziasszonyok egy vasárnap délután dobtak össze maradékokból.
Ez a gasztronómia legalja.
Inkább kaotikusnak mondanám. Amikor keresel egy receptet pl. kakaós csiga, akkor nincs egy egységes recept, helyette van:
"hagyományos kakós csiga"
"kakaós csiga lola módra"
"extra kakós csiga"
"kakós csiga 2"
"amerikai kakós csiga"
"gluténmentes kakós csiga"
"paleo kakóscsiga"
stb.
Szóval vagy 30 receptet kell(ene) átböngészni, hogy 1 ételt elkészíts.
Nekem kaotikus az egész. Mindenki kiteszi a receptjét, de én legtöbbször 1 alapreceptet keresek, azt ha kell "testreszabom" magamnak.
Ezért tértem a cookpadra, leánykori nevén apróséf, mert ott 1 recept van, és képes komentben meg elmondhatod, ha te másképp csináltad, de jó lett. Egyszerűbb, gyorsabb.
Igen rettenetes!
Néha unalomból/kiváncsiságból böngészem, amúgy 25éve sütök-főzök.
Az oldalon 1 recept 30félevó változata, ami ráadásul ellenőrizetlen, legtöbbször hibás adatokkal, rossz fogalmazással, igénytelen fényképekkel! Unatkozó, komplexusos asszonyok pakolják fel oda a "receptjeiket", hogy így érvényesüljenek egy kicsit. Kritikát töröltetik.
Ezerszer inkább apróséf!
#3, #5, egyetértek.
Régen én is böngésztem unalmamban a "szakácsokat". Hát volt egy-két gyöngyszem, kár, hogy már nem emlékszem a nevükre... undorítóan kicicomázott torták, vagy pl fél kiló spagetti felhalmozva a tányérra, arra valami random zöldségekből meg húsból összehányt szósz...
Igen, az. Már maga az oldal is ezt sugallja az "ilyet még tuti nem láttál" féle cikkekkel, de az, hogy ténylegesen egy dologra van 50 recept... Ez mondjuk még mindig nem volna gond, ha szelektálva, csoportosítva lennének, de ilyesminek nyomát sem látom.
Illetve ez már csak inkább egyéni szociális probléma, de a hideg kiráz az olyan ajánlásaiktól, mint a konfitált bio kacsamell szuvid sárkánygyümölcsös mentás fahéjas paprikás BBQ-s édesburgonyával, bulguros lime-os lencsés kakastaréjas salátával, mindenmentesen (egyes alapanyagok helyére tetszőlegesen behelyettesíthető bármi). Értem én, hogy a konyha egyfajta művészet, de azért ennyire nem kéne átesni a ló túloldalára.
Vannak jó receptek de mire átolvasod mind...
Vadas receptet kerestem erre vadas hamisan répa és hús nélkül? Tiramisu pudingból?
Szerintem az egyik legjobb receptes oldal!
Jó képekkel, jó receptekkel.
Rendszerezve van, eltudod magadnak menteni a recepteket, stb.
Kipróbáltam sok receptet onnan, és azóta is nagyon sokszor megcsináljuk azokat a kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!