Hol lehet chupa chups nyalókát kapni nagyker mennyiségben?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen műanyag hengeres kiszerelésben, kisboltokban ezer helyen láttam már, de mindenhol csak darabra lehet kapni a nyalókát, nekem pedig hengerestül, ebben a nagy kiszerelésben kellene. Google-ztam, néztem a metro honlapját is, de sehol semmit nem találtam. Az érdekel, vajon merre forgalmazzák a hengert, illetve hogy mibe kerülhet.
Valami ilyesmire gondolok, kisebbre, nagyobbra akár:
2010. jún. 29. 02:50
2/4 anonim válasza:
hogy ilyen pont van e azt nem tudom,de sok nyaloka ,gumicukor van nagy kiszerelésben,boltosok vásárolnak itt,de bemehet magánszemély is.sztem 5-6 ezer körül lehet,de nem akarok hülyeséget irni.
4/4 anonim válasza:
am metroban is lesz, láttam, még az a másik féle is ami ilyen kis hengereken van és forog is, ha már nincs rajta nyalóka olyan mint vmi nagy görkorikerék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!