Szegeden milyen éttermet, vendéglőt ajánlanátok?
Egy kellemes,hangulatos étterem vagy vendéglő kellene,ami nem túl drága,nagyobb a választék,nem feltétlenül csak magyaros ételek vannak,hanem többféle.Tisza-parton valami?
Diplomaosztót ünnepelni kellene,úgyhogy a gyorséttermek vagy pizzázók kizárva.Az Alabárdos nagyon drága?Étlapot láttam,árak persze nem voltak mellette...És tapasztalatok kellenének főként,nem olyasmi,hogy nézd meg ezen és ezen az oldalon,mert azokat végigböngésztem,de nem lettem okosabb.Köszi:)
A Tisza parton pld. ott a halászcsárda - tényleg jó hely.
nekünk még ez a kedvencünk: Fasor Vendéglő (Bérkert utcában) - normális árak és nagyon finom ételeket készítenek, van választék - egyszer ettem ott sült banánnal töltött csirkemellet áfonya öntettel - finom :) Szerintem klassz hely - van külön dohányzó rész, nyáron pedig átalakítják szabadtéri stílusúra :D
Egyszer próbáljátok ki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!