Szerintetek ciki strandra úgy menni, hogy ételt viszel magaddal, és nem a méregdrága büfében, étteremben raboltatod ki magad?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 20:27
11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, legalábbis én még nem vettem észre, hogy bárki furcsán nézne ránk. Én is mindent bepakolok itthon, szendvicseket, innivalót, gyümölcsöt, még egy rakás gofrit is sütök, beteszek 1 üveg lekvárt és egy nutellát, szalvétát, 2 kiskanalat és ha a gyerek nyiffan egyet a strandon, már kapja is a finom gofrit, nincs cirkusz, sem 500 forintos szemét :=). Arról nem beszélve, hogy így mi sem csak nyálcsorgatva nézzük, ahogy ő eszik :=). Egy fagyi mindenkinek pedig igazán belefér egy strandolós napba, bár arra is volt példa, hogy olyan koszos volt a "bagaméri" kocsi, hogy inkább hazafelé egy cukrászdában fagyiztunk.
12/15 anonim válasza:
Mi is viszünk kisebb dolgokat, de szerencsére ahová mi járunk, ott semmi sem méregdrága. :) Nagyon szeretjük azt a strandot. De pl Balcsira mindig viszünk ki kaját :D Ott tényleg drága :D
14/15 anonim válasza:
Bennem soha fel sem merült,hogy van aki szerint ciki.
Kaja,üdítő a táskából. Egy fagyit vagy jégkrémet szoktunk venni,de nem eszünk ottani kaját.
Szerintem a stramdolás hangulatához hozzátartozik,hogy leülsz a plédecskédre,kiszeded a szendvicseket,üdítőt,és ott eszegetsz.
15/15 anonim válasza:
Egy ilyen országban szerintem nem.Külföldön pl:Németország,Ausztria,Amerika ciki lenne kivéve ha valami olyat viszel amit nem lehet ott venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!