Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki strandra úgy...

Szerintetek ciki strandra úgy menni, hogy ételt viszel magaddal, és nem a méregdrága büfében, étteremben raboltatod ki magad?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne? Mi néha ha olcsóbb strandolást akarunk akkor viszünk:)
2010. jún. 26. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
mi mindig is vittünk, más véleménye nem érdekelt.
2010. jún. 26. 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Miis mindig így viszünk max.inni valót veszünk de van amikor azt is egy éjjel nappaliban vásároljuk meg.
2010. jún. 26. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem! Amikor régebben a szüleimmel mentem strandra vagy Balcsira vagy akár hova fürdeni nyaralás alatt vittük magunkkal a kaját,üdítőt,édességet...A kenyeret,zsemlét,ropogtatni valót táskába, az üdítőt,vizet,szalámit,vajat,zöldséget,csokit hűtőtáskába vittük MINDIG.Jó persze néha ettünk ott is egy sültkrumplit, kukoricát vagy palacsintát,vagy épp egy fagyit,de soha nem volt az,hogy ott ebédeljünk és vacsorázzunk is esetleg.Én utálom is a strandos kaját alapból,tehát ezt a kajacipelős dolgot most is tartom=)És szerintem jobb mint minden sz..t megvenni 5ször annyi pénzért,főleg a zsírtól tocsogó főételnek nevezett dolgokat.
2010. jún. 26. 20:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondolom. De teljesen ledöbbentem h mennyi ember szerint ciki.
2010. jún. 26. 20:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki!Minek megvenni drágán?
2010. jún. 26. 20:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut nem ciki!

Egyszer ettunk unokahugommal a Palatinuson, olyan rossz volt, hogy sajnaltam szegeny gyereket.

Fintorogva ettuk a langost.

Nah kesobb gondoltam, jo akkor legyen palacsinta mar csak nem tudjak elrontani, DE IGEN!

Pfaj, soha tobbet.

Otthoni szenya jol behutott udcsi, es nincsen meglepi :)

2010. jún. 26. 20:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mindig visszük az enni/innivalót, és tudod mit? MARHÁRA NEM ÉRDEKEL KI MIT GONDOL KÖZBEN!!! :))))))))))))
2010. jún. 26. 21:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Mi világéletünkben úgy jártunk strandra és csak nagyon ritkán ettünk ott, esetleg egy fagyit vagy valami nasit.

Kevés ember engedheti meg magának.

2010. jún. 26. 21:11
 10/15 anonim ***** válasza:
mi van ebben ciki? mi sem engedhetjük meg magunknak, hogy egész nap 600Ft-os lángost megy 500Ft-os üdítőket igyunk. Mindig szoktunk kaját vinni meg pár behűtött sört.
2010. jún. 26. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!