Hány percre rakjam be a fagyasztott mirelit pizzát a mikróba, hogy jó legyen? 20/F
Figyelt kérdés
Csak a sütőt írja a dobozon2018. nov. 25. 20:51
1/9 anonim válasza:
Mikróban nem lesz jó, mert csak megolvad, de nem sül!
2/9 anonim válasza:
Én vagy 20 percet mikróztam múltkor, de csak összeszottyadt. Megfő, jó az íze, de az állaga... hiába a pizza funkció.
3/9 anonim válasza:
Nem véletlen, sütőbe rakd!
A mikró felmelegíti az ételt, de nem süti.
4/9 anonim válasza:
Azért, mert a mirelit pizza nem készíthető el a mikróban!
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat!
2018. nov. 26. 06:55
6/9 anonim válasza:
Mikrózni lehet, de nem érdemes, mert ha kiveszed onnan, mire a pizza végére érsz, kőkeményre szárad a tésztája.
7/9 anonim válasza:
Hagyátok már magatokat.
Ugyanúgy lehet mikróban is.
Pl én a régi mikróval 900w 4-5 perc
Az új mikróval 750w 5 perc.
Kicsit másabb mintha sütőben készítés,nem lesz barna meg ropogós,inkább omlós lesz ,de nagyon finom,és nem lesz szottyat meg semmilyen amit az előzőleg írtak.
Vagy ha van a mikródon grill fokozat akkor grill&mikró fokozat 6-7 perc.
Most kajak azért gyújtsam be a sütőt?
A mikró is olyan finomra csinálja,hogy na,főleg grillmikró2 fokozaton
8/9 anonim válasza:
Mikróban nem lesz jó. Sütőben kell kb 10 percig, de mindegyik más, rajta van a dobozon.
9/9 anonim válasza:
Azért van különbség egy hagyományos 10e forintos mikro,és egy 40-50 ezres crisp-es mikró között.
Az utóbbival lehet pizzát sütni,előbbivel kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!