Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A tej ha este iszod ébren tart?

A tej ha este iszod ébren tart?

Figyelt kérdés

#alvás #tej #tejteemék
2018. nov. 23. 18:01
1 2 3
 11/26 mindentudó99 ***** válasza:
17%
Ettl függetlenül az emberi szervezetnek semmi szüksége tejre. Teljesen természetellenes fogyasztani. Csak ha ezt így ki is mondanák mi lenne azokkal az ágazatokkal amelyek ebből élnek.
2018. nov. 23. 19:35
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
Bármilyen étel vagy ital ébren tart addig az ideig, amíg eszed vagy iszod.
2018. nov. 23. 19:51
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

"nem véletlenül nem iszik más állat másnak az anyatejét"

Ez most komoly??? Meg se próbálom felsorolni, milyen állatok isszák mohón a tehéntejet, tudod, amit régen úgy hivtunk, hogy macskabenzin...

2018. nov. 23. 20:07
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Engem igen, mert meghajt mint Zinger a varrógépet.
2018. nov. 23. 21:41
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

Inkább elalvásra szokták írni, de ez egészen enyhe dolog, reggel nem altat el.

De ez nagyon egyéni, én pl. most kávézom, mert engem az nem zavar az elalvásban kicsit sem.

Gondolom, azért isszák, mert szeretik, néha pedig azért, mert valaki elhitette velük, hogy kell. Vagy mert az anyjuk eléjük teszi... Vannak okok.

2018. nov. 23. 23:11
 16/26 mindentudó99 ***** válasza:
34%
#13 Kábítószert vagy energiaitalt is sokan fogyasztanak és akkor már ez azt jelenti hogy egészséges? Kicsit olvass utána ezeknek. Az évtizedek alatt berögződött a tej élet erő egészség egyáltalán nem igaz.
2018. nov. 24. 06:58
 17/26 mindentudó99 ***** válasza:
34%
Nem véletlen hogy sok embert meghajt. Hisz csak kisgyerek azaz csecsemőkorban tudják az emberek rendesen megemészteni a tejet. Akkor rendelkezik az ember szervezete megfelelő enzimekkel. Ami később nem igen termelődik az emberben. Hosz már nincs szükség anyatej fogyasztásra. Ezért a tejfogyasztás később inkább árt mint használ hisz a szervezet képtelen lebontani
2018. nov. 24. 07:02
 18/26 anonim ***** válasza:
79%
A kálciumot meg majd felszivom a napfényből a seggemmel. Mert H az ugye kell a csontoknak meg a fogaknak. Ja nem várj. Biztos ezt is csak a csúnya iparmágnások találták ki. XD
2018. nov. 24. 16:19
 19/26 anonim ***** válasza:
50%

Pedig igaza van. Fosok a tejtől, mint Murányi kutyája. Azt hittem a laktóz, de a laktáz sem segített. A tejfehérjét nem birom, gyerekkoromban még kiütéses is voltam, de azt kinőttem vagy mi lett, egy ideig bírtam, ma már egyáltalán nem.

A fiam enzimmel még bírja.

Sok autoimmun beteg miután elhagyja a tejet és/vagy tejtermékeket, sokkal jobban lesz és az ellenanyag szint csökken.

Ezt magamon is megtapasztaltam. Pedig imádnám az ízét.

A kalciumszintnek semmi köze hozzá, más módon is bevihető.

Nekem tej nélkül is okés.

2018. nov. 24. 17:32
 20/26 mindentudó99 ***** válasza:
65%
+18 Nem unalmamban írogatok ilyeneket. El se hinnéd mennyire hiányzik benyoni fél liter tejet. De gyszerűen már nem birom minden bajom vsn tőle. Talán utána olvashatnál annak amit írtam nem lehurrogni a másikat. A tej hosszú távú fogyasztása a csontokat is gyengíti.
2018. nov. 24. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!