Lehetséges, hogy egy olyan ételt amit imádtunk/utáltunk megutáljuk/megszeressük azért mert rossz/jó emlék fűződik hozzá?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 19:11
11/11 kokohoho válasza:
Nálam nincs olyen étel, amit valamilyen élmény alapján szerttem, vagy utáltam volna meg tartósan. Ha valamivel eltelek, még ha a kedvenceim egyike is az, akkor azt néhány napig nem kívánom és 1-2 hétig nem kérném, hogy "de jó lenne", de azután boldogan fogadom ismét. Vannak időszakaim, amikor valamit jobban kívánok, pl. a csípőset, az édeset, vagy a savanyút, de az okát nem szoktam tudni, hogy miért. Viszont az ízlésünk sokat változhat, bármilyen irányba, (szerencsére az enyém jó értelemben. :) ) Mostmár nem hogy megeszek sok olyan ételt, amiket valamikor utáltam, hanem némelyiket kifejezetten imádom, sokat meg már megtudok enni rossz érzés nélkül. Olyan étel nincs, amit valamikor szerettem és mostanra bármiért megutáltam volna. Nekem inkább a tárgyakhoz való viszonyomat határozzák meg, a hozzájuk köthető élmények/emlékek/személyek! 51f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!