Mi volt a legszebb illetve a legrosszabb emléketek 2017-ben?
Legrosszabb:
Anyukám februárban 56 évesen meghalt. 12 évig küzdött a daganattal.
Nagymamám márciusban 86 évesen meghalt.
Legszebb:
Párommal végre összeköltöztünk, vettünk lakást.
Személyesen láthattam Csernus Imrét (előadásán voltam), Csukás Istvánt - Kányádi Sándort (könyvfesztivál), Sarah Brightmant - Gregoriant (Royal Christmas Gala)
Legrosszabb: talán minden alkalom amikor apám azt mondja bárcsak meghalnék, illetve a pillanatok mikor elgondolkodom azon mennyire is hiányzik a bátyám aki most lesz 5 éve hogy meghalt
Legjobb: amikor a kezembe kaptam az érettségi bizonyítványom, és minden pillanat amikor rá jövök hogy mennyire is szeretem a párom
utolsó:
úristen, miért mond neked ilyeneket az apád, és miért halt meg a bátyád? sajnálom :(
Legrosszabb: Egyik barátom lenyúlta előlem a kiszemelt csajt. Más hirtelen nem jut eszembe.
Legjobb: Sikeres érettségi. Szalagavató, bankett. Újra találkozhattam nyáron a külföldi barátaimmal.
Legrosszabb: hogy apa 24-én egy sms-t nem volt képes írni válaszu az üzenetemre.
Legszebb: rengeteg van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!