Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Létezik még a vasárnapi ebéd...

Létezik még a vasárnapi ebéd "varázsa"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy megterített asztalnál együtt a család. Húsleves,rántott hús körettel, sütemény...beszélgetés. Vagy isten ne adja elhívjuk a szülőket, a már kirepült gyerekeket. Régebben rendszeresen együtt ebédelt hétvégeken a család, ma már, úgy hallom ez nem olyan nagy "divat".
2010. jún. 25. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig összejön valahol a család hétvégén. Csak húsleves és rántott hús van nagyon ritkán,néha két hónap is eltelik,mire sorra kerül. Sok finom étel van,amit lehet vasárnapra is készíteni.

Hétköznap is együtt eszik,aki itthon van.

2010. jún. 25. 18:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyenkor összegyűlik a család a szüleim a bátyám a párjával a mamám és én. van pipihusileves meg többféle hús körettekkel salátákkal süti vagy valami desszert és vagy még utána 1 órán keresztül az asztalnál ülünk és beszélgetünk
2010. jún. 25. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor sajnálom, hogy nekem soha nem volt normális családom, ahol törődtek volna velem, egymással. :(

20/L

2010. jún. 26. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi, mig a nagymamam elt es egeszseges volt mindig atmentunk hozza vasarnaponkent. Mondjuk apukam egyke volt, tehat csak o, anyukam es en mentunk, de nagyon jo volt. Mindig marhahusleves volt, masodiknak meg valamelyik kedvencem, pl rantott husi uborkasalataval, toltott paprika vagy lasagne:D

Persze voltak olyan hetvegek, mikor nem mentunk, de altalaban igen es en szerettem is menni.

2010. jún. 26. 13:39
 15/16 anonim válasza:
100%

én mindig magamnak csinálok kaját, nővérem és fater sosincs itthon, anya is csak hétvégén

14 f

2010. jún. 26. 18:38
 16/16 anonim válasza:
ja melóhelyen bent a konyhán szakácsosan a konyhalánnyal:D
2010. jún. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!