Létezik még a vasárnapi ebéd "varázsa"?
Nálunk is mindig összejön valahol a család hétvégén. Csak húsleves és rántott hús van nagyon ritkán,néha két hónap is eltelik,mire sorra kerül. Sok finom étel van,amit lehet vasárnapra is készíteni.
Hétköznap is együtt eszik,aki itthon van.
Ilyenkor sajnálom, hogy nekem soha nem volt normális családom, ahol törődtek volna velem, egymással. :(
20/L
Mi, mig a nagymamam elt es egeszseges volt mindig atmentunk hozza vasarnaponkent. Mondjuk apukam egyke volt, tehat csak o, anyukam es en mentunk, de nagyon jo volt. Mindig marhahusleves volt, masodiknak meg valamelyik kedvencem, pl rantott husi uborkasalataval, toltott paprika vagy lasagne:D
Persze voltak olyan hetvegek, mikor nem mentunk, de altalaban igen es en szerettem is menni.
én mindig magamnak csinálok kaját, nővérem és fater sosincs itthon, anya is csak hétvégén
14 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!