Az ananász csíp? Valakinek hasonló tapasztalat?
Tehát a savasság miatt volt. Köszi, most ettem először, és nem erre számítottam. Mi az a murcisodni?
Nem hallottam még erről a szóról.
Köszi a válaszokat.
Vártam, hogy írjon egy hozzáértő valami tudományosabb magyarázatot, de akkor jobb híján megosztom a saját gondolataim. Hallottam már ezt-azt az ananászlé húspuhító tulajdonságairól, valamilyen fehérjebontó enzim található benne ( [link]
Ugye a konzerv készítésénél a sok adaléktól és az előkészítéstől ezek az enzimek felbomlanak, ezért nem csíp.
Magyarán elkezdi emészteni a nyelved, ha sokat eszel. :D
durva :D
szal ha beásztatunk 1 embert friss ananászlébe az feloldodik? :D
Nekem is ugyanilyen tapaszatalatom volt az első egész ananásznál, de ugyanakkor észrevettem, hogy nagyon kemány is volt a gyümölcse. Ezért vettem egy másikat, megfigyeltem, hogy érett legyen, és ez már nem csíp.
Szóval valószínű akkor csíp, ha nem elég érett, de azért ne együnk egyszerre túl sokat belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!