Mivel lepjem meg a párom, piknikezni szeretném vinni?
Figyelt kérdés
Szeretek főzni és tudok is, de piknikezés céljából valami egyszerűbbet szeretnék. Gondoltam tortilla tekercsre és még valami süti mellé, de nem vagyok biztos benne. Ó, és szeretnék bort is vinni, de nincs olyan piknik táskám, a műanyagpalack meg olyan illúzió romboló, hogy oldjam meg "esztétikusan"? (19/L)2010. jún. 24. 19:21
1/6 anonim válasza:
Hát mért nem veszel egy üveg bort, aztán viszed úgy ahogy van üvegben. Hja és hozzá a bornyitót se felejtsd el, mert anélkül nehéz kinyitni :)
Meggyes süti jó lesz, azt szeretem :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Poharakat is vigyek? Vagy arra nincs szükség? És a tortilla tekercs szerinted jó lesz? Nem fogok hülyét csinálni magamból? Kicsit elbizonytalanodtam. Bocsi a letámadásért, de te vagy az egyetlen válaszoló. :)
2010. jún. 24. 20:20
3/6 anonim válasza:
nah akkor énis válaszolok szerintem érdemsebb poharkat vinni alkoholista parsztok szoktak üvegből inni :SS a tortilla szerintem jó választás sütinek pedig olyat amit régebben készítettél a párodnak és tudod róla hogy szereti minden jót remélem jól érztike magatokat
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor már csak egy utolsó. :) Mivel nincs olyan vagány piknik táskám, a poharakat mibe csomagoljam, hogy ne essen bajuk?
2010. jún. 24. 21:40
6/6 anonim válasza:
vagy vegyél műanyag poharat a 100Ft-os boltban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!