Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételeket ajánlotok...

Milyen ételeket ajánlotok piknikre?

Figyelt kérdés

Busszal megyünk zárt helyen lennénk, ennénk.

Főt ételt szeretnék olyant ami másnaposan is finom. A krokettal nagyon befürödtem előző hónapban és a husom is rágós volt szóval az ezúttal nem.

Én gondolkozom valami zöldséges salátán.

2018. okt. 2. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fasírtot, szendvicset, krumpli salátát talán azért nem vinnék mert azt macerásabb enni. A Fasírtot vagy a szendvicset meg simán eszegetitek kézzel.
2018. okt. 2. 18:40
 12/14 A kérdező kommentje:

#6 Van nyitott és zárt elkülönített étkezdéje de nem árulnak mást csak chips-et. Szóval egyértelmű számunkra hogy csakis a kaja miatt megyünk. :)

#7 Szendvicset nem akarok enni és azért viszünk hogy ne kelljen venni.

#8Nem akarunk vendéglőbe meni.

#9 hasznos

#10 igen esszük amit viszünk. Gyermekkorunkban így lettünk rászoktatva, ebbe a fürdőbe jártunk akkoriban is és mindenki vitt kaját és alapvetően nem építettek éttermet csak ebédlőt. Én csak a kaja miatt vagyok hajlandó elmenni a bátyám meg csak a fürdés miatt hajlandó velem eljönni.

#11 Kézzel enni? Mi viszünk evőeszközöket terítőt meg amit el tudsz képzelni.

Hát nem értem, vagy a gyakorikerdesek rendeltetését értem félre, vagy valami súlyos kötekedő fétisük van itt az embereknek. Mert akármilyen kategóriában akármit kiírok nem a kérdésre kapok választ hanem felteszik magukban a kérdést mit akar ez a (hlye), kiragadnak egy főnevet a mondatomból és arra kapok választ. És olyan kérdéseimet tiltják le hogy az élesztőbe rakhatok e sót. vagy hogy nálatok is rossz a víz? Fogadom ezt a kérdést is mindjárt tiltják.

2018. okt. 2. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj de én még olyat nem láttam hogy valaki wellnessbe "piknikezne". Mivel furcsa maga a feltevés valószínűleg ezért kapsz neked nem megfelelő válaszokat.
2018. okt. 2. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdező irta,hogy busszal mennek gondolomra azzal is menek haza. Ez egy egész napos program lehet,főleg ha fűrdő és welnes.

Szerintem csinálj rakott burgonyát,persze hagyma nélkül,ciki lenne a Hagymás lehelet a welnesbe.

De bármilyen rakott zödség is finom.Vagy párolt rísz ananászos csirkével az hidegen is fincsi és könnyű elkészíteni.

Egyébként mi is hazait viszünk ilyen helyre. Az étterem nagyon drága.

2018. okt. 3. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!