Milyen ételeket ajánlotok piknikre?
Busszal megyünk zárt helyen lennénk, ennénk.
Főt ételt szeretnék olyant ami másnaposan is finom. A krokettal nagyon befürödtem előző hónapban és a husom is rágós volt szóval az ezúttal nem.
Én gondolkozom valami zöldséges salátán.
#6 Van nyitott és zárt elkülönített étkezdéje de nem árulnak mást csak chips-et. Szóval egyértelmű számunkra hogy csakis a kaja miatt megyünk. :)
#7 Szendvicset nem akarok enni és azért viszünk hogy ne kelljen venni.
#8Nem akarunk vendéglőbe meni.
#9 hasznos
#10 igen esszük amit viszünk. Gyermekkorunkban így lettünk rászoktatva, ebbe a fürdőbe jártunk akkoriban is és mindenki vitt kaját és alapvetően nem építettek éttermet csak ebédlőt. Én csak a kaja miatt vagyok hajlandó elmenni a bátyám meg csak a fürdés miatt hajlandó velem eljönni.
#11 Kézzel enni? Mi viszünk evőeszközöket terítőt meg amit el tudsz képzelni.
Hát nem értem, vagy a gyakorikerdesek rendeltetését értem félre, vagy valami súlyos kötekedő fétisük van itt az embereknek. Mert akármilyen kategóriában akármit kiírok nem a kérdésre kapok választ hanem felteszik magukban a kérdést mit akar ez a (hlye), kiragadnak egy főnevet a mondatomból és arra kapok választ. És olyan kérdéseimet tiltják le hogy az élesztőbe rakhatok e sót. vagy hogy nálatok is rossz a víz? Fogadom ezt a kérdést is mindjárt tiltják.
A kérdező irta,hogy busszal mennek gondolomra azzal is menek haza. Ez egy egész napos program lehet,főleg ha fűrdő és welnes.
Szerintem csinálj rakott burgonyát,persze hagyma nélkül,ciki lenne a Hagymás lehelet a welnesbe.
De bármilyen rakott zödség is finom.Vagy párolt rísz ananászos csirkével az hidegen is fincsi és könnyű elkészíteni.
Egyébként mi is hazait viszünk ilyen helyre. Az étterem nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!